Jump to content

Moto Zajednica

Qingqi QM200GY - B, QM200GY - B(A), QM125GY - B(Sprint Pulser)

Recommended Posts

• ★★★★★, 654 postova

125kubika tesko da ima, zadnji uvoz 2008 ili 2009 a i da kupis ‘‘nov,, motor koji je star 5 godina ne znam cemu..

200kubika je zadnji put uvezao Sprint 2010, kad i ja kupih.

Последњи увоз Пулсера од 200сс је 2011 био.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• AMATEUR, 293 postova
  • Motocikl: Ma svasta:)

125kubika tesko da ima, zadnji uvoz 2008 ili 2009 a i da kupis ‘‘nov,, motor koji je star 5 godina ne znam cemu..

200kubika je zadnji put uvezao Sprint 2010, kad i ja kupih.

Последњи увоз Пулсера од 200сс је 2011 био.

Moguce ali sumnjam jer njihov diler mi je dao taj info, jedino ako ti imas model iz 2011, pa nas prosvetli:-)

• ★★★★★, 654 postova

Moguce ali sumnjam jer njihov diler mi je dao taj info, jedino ako ti imas model iz 2011, pa nas prosvetli:-)

2011 године су увезли 60 пулсера од 200сс ;) Остало им је још 5-10 комада.

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

koja je sijalica na pulseru napred, kontam da kupim Osram cool blue ili nightbreaker pa nez kakav je ulaz i to? I kako to ide za kratko i za dugo svetlo...

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

@marko, nemoj stavljati jace sijalice, odnosno vise W, ili pokusavati da stavis H4 (55W), posto je far plastican i krenuce da se topi. Ako ti treba nesto jace ubaci bixenon, super se uklapa, oni nosaci maske su sjajni za kacenje balasta, iza fara ima mesta za jos zica 1hej.gif, i uzivas. A sad se mogu naci dosta povoljno i kod nas, a ako nema ovde ima na DX-u.

ma skupi mi xenoni a gledam osram oko hiljadu dinara...znaci da trazim nesto oko 35w nista jace? ove su mi ispravne sto imam nego ocu da stavim da bude plavo ili belo svetlo a ne zuto :D

Trazi HS1 onda, mada nisam siguran sta moze da se nadje, pogledaj mozda ima H4 sa tom snagom pa tamo nesto u bojama. Mozes malo da obojis far sa pozicijom, nju sigurno mozes naci u raznim bojama 0zbunjen.gif.

Sacekaj da cujemo jel neko mozda stavljao H4, mada bi u tom slucaju preporucio poseban vod sa akomulatora i rele na prekidac inace ce izgoreti onaj mali prekidac i mozda po koji kablic.

• Drug član, 3087 postova

Боље да ставиш четири прстена и натпис "Ауди". Свима би било јасно да то није "Ауди" нити нека друга марка, али би био оригиналан. :lol:

• Svrati ponekad, 174 postova
  • Motocikl: CBR 600 F4i

Ja sam stavio Osram Night Breaker H4, 55W... Istopio  mi se samo plasticni konektor za sijalicu i to najverovatnije zbog loseg kontakta... Kupio na najlonu za neke sitne pare keramicki konektor sa izvedenim zicama duzine 20-ak cm. Stari konektor sam odsekao, zice novog konektora zalemio za stare, sve to lepo izolovao termo buzirom i od tada nisam imao nikakvih problema. 1zdravo.gif

Zaboravih da napisem, nisam znao da je u pitanju HS1, a jacu sijalicu sam uzeo zato što nisam bio zadovoljan snagom fabricke sijalice.

Promenio član Stevan90

izgleda ok ali zasto da lijepis ktm kad nije ktm?

pa sta da mu izlepim :D? u saobracajnoj pise pioneer pulsser qm125gy2b , neki kazu qingqi zbog nalepnica trenutnih a neki da je sprint pulser :D, a nema ni jedan znak i nigde mu ne pise sta je...ko ga uveze on mu zapuca nalepnicu i eto ga gledam u engleskoj sinnis apache 125 i jos 20 razlicitih naziva u 20 drzava...

Ja sam stavio Osram Night Breaker H4, 55W... Istopio  mi se samo plasticni konektor za sijalicu i to najverovatnije zbog loseg kontakta... Kupio na najlonu za neke sitne pare keramicki konektor sa izvedenim zicama duzine 20-ak cm. Stari konektor sam odsekao, zice novog konektora zalemio za stare, sve to lepo izolovao termo buzirom i od tada nisam imao nikakvih problema. 1zdravo.gif

Zaboravih da napisem, nisam znao da je u pitanju HS1, a jacu sijalicu sam uzeo zato što nisam bio zadovoljan snagom fabricke sijalice.

ako se secas jel bilo osramovh sa hs1 bas ne bi nista da budzim ako nadjem odgovarajucu...

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: Qingqi 200 sm

izgleda ok ali zasto da lijepis ktm kad nije ktm?

pa sta da mu izlepim :D? u saobracajnoj pise pioneer pulsser qm125gy2b , neki kazu qingqi zbog nalepnica trenutnih a neki da je sprint pulser :D, a nema ni jedan znak i nigde mu ne pise sta je...ko ga uveze on mu zapuca nalepnicu i eto ga gledam u engleskoj sinnis apache 125 i jos 20 razlicitih naziva u 20 drzava...

evo da vidis kakvu je ideju ima moj drug tomosa da izlijepi

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11783_10201061235233547_384755348_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p206x206/522104_10201061234913539_279632029_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p206x206/164599_10201061246473828_2101342076_n.jpg

malo inspiracije ali dugo planiranja i ispane ka da je drugi motor :D

Sjajno, ja sam bio ubedjen da ce da krene da se topi far. Znaci kermaicki konektor i teraj. Ja bih ipak isao sa releom i posebnim vodom, posto sam rasklapao i "reparirao" prekidac farova koji je stvarno svilen. Mada ja uglavnom znam da preterujem sa takvim stvarima 1hmm.gif1jok.gif

Sto volim da citiram sebe 1nanana.gif, posto mi djavo neda mira, ne mogu da prestanem da mislim sta je moglo da crkne u transportu od NS do KG, pa da nece da pali. Procitao sam poruke i prevrteo razgovore jedno milion puta sto u glavi sto na ulici... i dosao do zakljucka da jedino sto je moglo da ode je rele alnasera. Znam da je vas nekoliko menjalo doticni, pa me zanima jel pustao isti zvuke dok je umirao, zvuci tipa "kao da punis akomulator" i da se "cuje kako se trosi struja". Radio sam sa sklopkama i releima kojekakvim i pravio stosta, ali nisam sa onakvim kao sto je na motoru nasem, pa neznam jel bi mogao da ispusta takve zvuke ako ne sastavlja. Sta vi mislite?

Sad mi je javio da je upalio na guranje i da radi bez problema, naravno, i da je prezadovoljan kako ide. Sto nece da pali na dugme i sta znaci davanje struje i dalje ne znamo. On mi kaze da misli da su cetkice na alnaseru, mozda je samo kontakt na alnaseru popustio od prikolice i truckanja, pa mozda on varnici, to mi zvuci kao davanje struje? Saga se nastavlja...1staa.gif

ako se secas jel bilo osramovh sa hs1 bas ne bi nista da budzim ako nadjem odgovarajucu...

Iskreno, ja sam tek danas saznao da postoji tip HS1. Mislio sam da je ona fabricka neki H4 od 35W. 1neznam.gif

Sjajno, ja sam bio ubedjen da ce da krene da se topi far. Znaci kermaicki konektor i teraj. Ja bih ipak isao sa releom i posebnim vodom, posto sam rasklapao i "reparirao" prekidac farova koji je stvarno svilen. Mada ja uglavnom znam da preterujem sa takvim stvarima 1hmm.gif1jok.gif

Ja sam prvu H4 sijalicu od 55W stavio pre jedno 15.000-20.000 km, a konektor se istopio pre nekih 8.000-10.000, tako da se može reći da instalacija radi posao... 1aha.gif

A što se tiče pitanja u vezi relea paljenja, kod mene se problem manifestovao tako što se rele prilikom paljenja zaglavi, i alnaser nastavi da vergla dok ne isprazni akumulator, ili ti sam ne prekineš strujno kolo. Problem se privremeno otklanja tako sto skineš sedište i čukneš rele1jee1.gif , on se odglavi i nasaviš da ga koristiš dok se opet ne zaglavi ili ga ne promeniš. Nevolja je što se posle prvog puta to sve češće ponavlja...

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: GY200 SuperMoto

Da li je neko imao problema sa C.D.I.?

Od svog zla mene je zapao model sa 8 pinova koji je jako redak i trebalo bi da cekam skoro pola godine na drugi. Nasao sam C.D.I. sa 6 pinova od istog motora pa me interesuje da li bi mogla instalacija da se preveze?

Ajde slikaj CDI i konektor, neke oznake ako postoje na njemu, mozda ti nadjemo negde blize od pola godine.

Da li je neko imao problema sa C.D.I.?

Od svog zla mene je zapao model sa 8 pinova koji je jako redak i trebalo bi da cekam skoro pola godine na drugi. Nasao sam C.D.I. sa 6 pinova od istog motora pa me interesuje da li bi mogla instalacija da se preveze?

Ok, hvala puno.

A što se tiče pitanja u vezi relea paljenja, kod mene se problem manifestovao tako što se rele prilikom paljenja zaglavi, i alnaser nastavi da vergla dok ne isprazni akumulator, ili ti sam ne prekineš strujno kolo. Problem se privremeno otklanja tako sto skineš sedište i čukneš rele1jee1.gif , on se odglavi i nasaviš da ga koristiš dok se opet ne zaglavi ili ga ne promeniš. Nevolja je što se posle prvog puta to sve češće ponavlja...

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Yamaha xt 125x

da li bi mogao neko da stavi sliku od sprint pulsera sa kojeg su skinute nalepnice da nije farban , i da li postoji vise verzija pulsera ili samo supermoto???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja