Štef 969 Napisano Maj 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Apriliju Leonardo 150ccm... Kada sam ga kupio vozio se bez većih problema jedno 100 km i nije hteo da upali... Ajde, zamenio svećicu ( koje je inače bila više zagaravljena ) i nastavio da se vozi. Međutim nije dugo trajalo.. Prešao sam jedno 200-nak km parkirao na par dana ( padala je kiša ) i posle nije hteo da upali ni sa novom svećicom. Vergla, ima varnicu, dobija gorivo ( bar izbacuje na crevo kada verglam ), proveravao komprresiju... Ne znam šta više da mu radim... Sumnjam na karburator, ali pročitah na nekom forumu da je neki lik imao sličan problem pa je zamenui pumpu za gorivo... Potrebno mi je da me neko uputi na nekog dobrog i kvalitetnog majstora i da mi kaže koju oznaku nosi karburator za Leonarda, kao i to da, ako je moguće kaže da li postoji zamena tj sličan koji može da zameni original. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Stef, interesuje me kako je išao i radio dok je radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ima gorivo i varnicu moze da se desi da je kontakt brava malo umasila na gasenje pa vuce deo struje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Maj 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan kad nepali hladan ili vruc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 22, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno bude tu problem sa automatskim saugom, a mozda se i zaprljao karburator. Verglaj malo bez gasa, pa onda zavrni pun gas i pali ili naspricaj nekoliko puta pa pali. Ja sam isto mislio da zeza pumpa za gorivo, nabavio drugu i eno sad mi stoji u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Išao je kao blesav... 110 bez većih poteškoća. Ubrzavao extra, trošio oko 4 po gradu, bar koliko sam izmerio dok nije stao. Imao je problem sa saugom i kada se zagreje je imao običaj da diže obrtaje (mada je lik od koga ga kupih rekao da je menjao saug ). Upalio sam ga bio na start sprej, jednom, provozao se 10 min i dok je bio vruć je palio normalno. Sad neće uošte da pali, ni sa start sprejem. Probao sam razne načine paljenja ali su svi bezuspešni... svećicu mi garavi baš ekstra pa je moguće da je dobijao više goriva nego što može da proguta, i da se sada zapušio. Da li neko od kolega sa foruma zna koliko je karburator za njega, gde ima da se kupi, koja mu je oznaka ili nekog dobrog majstora da ga servisira... ? Hvala za odgovre do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Maj 24, 2011 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz Beograda.Moja preporuka Nenad Zaric kod plavog mosta 064 1842511.Super majstor i dobar covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...