cvajtakt 5 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Z 750 U PERFEKTNOM STANJU,REGISTROVAN DO 22.04.2012,PRESAO 10000KM,NOVA ZADNJA GUMA DUNLOP SPORTMAX,PREDNJA 90%,NGK IRIDIUM,BI XENON,HEL TEFLONSKA CREVA,AUSPUH LEO VINCE GP STYLE,BUG SPOILER(RALICA),ZADNJI BLATOBRAN,POKRETNI NOSAC TABLICE,LED MIGAVCI,ZADNJI LANCANIK PBR +2 ZUBA,LSL CRASH PADS,NOVE PREDNJE I ZADNJE PLOCICE NISSIN.... 069 1241218 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Maj 21, 2011 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uvezen ili kupljen kod nas ? Da li imate i fabricki auspuh pored ovoga ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Au bre pa objasnio si sa motorom!!!! Mozda najlepsi z koji sam video do sada!!! A cena je vise nego povoljna!!! Izvini za off, nisam kupac, bar ne ove sezone ali stvarno svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvajtakt 5 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Z je kupljen kod nas,i svu opemu na njemu sam kupio ja naravno novu u radnji tako da me je na kraju prilicno iskostao,hvala na komentarima(imam sve fabricke delove koje sam skinuo naravno i auspuh) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Maj 21, 2011 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se zove dobra prilika ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dali bi ga dao za 4200eura druga zanima ?Ekstra je motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvajtakt 5 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zekan je otisao,pozdrav svima:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...