Jump to content

Moto Zajednica

Traktor sa prikolicom...

Recommended Posts

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Prekljuce je drugar imao peh s'motorom GPX 550... naime, dok je preticao traktor sa prikolicom sa prikolice koja je bila PRETOVARENA balama slame su pale 2-3 bale, jedna na njega direktno a 2-3 ispred njega sto je bilo vise nego dovoljno da padne s'motora...

Nije imao neke vece posledice ni po motor ni po motor ni po njega. na motoru malo odrane plastike, neka napukla, vizir i ulubljen rezervoar a on je malo istego tetive na levoj ruci... sto ga nije sprecilo da odemo juce u Petrovac... Zamislite tu situaciju-srecu da vam na glavu padne nesto s'traktora, kamiona, sta vec... Inace za neupucene, bala slame je velicine 2 taburea za sedenje i tezine oko 20-30kg....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova

Nesto cega se trenutno najvise plasim na putevima su jebeni traktori ilo da sam u autu ili na motoru.Za sedam godina vozackog staza nagledao( a i ucestvovao) sam se neverovatnih situacija ciji su glavni protagonisti upravo bili traktori i njihovi vozaci.95% trkotora nema ali bas nikakvo osvetljenje na sebi.Nisu mi jasni ni ovi nasi policajci.pa mene zaustave sto mi ne radi pozicija i drnda me pola sata,a ovi opusteno voze ceo zivot bez ikakvog osvetljenja i nista

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

.Nisu mi jasni ni ovi nasi policajci.pa mene zaustave sto mi ne radi pozicija i drnda me pola sata,a ovi opusteno voze ceo zivot bez ikakvog osvetljenja i nista

Ne znam šta ti nije jasno. Pre par godina krenula hajka na traktoriste i njihove neosvetljene smrtonosne objekte... Pa kad su otvorili pandorinu kutiju da vidiš jada. Nit ko ima dozvolu, nit ko trezan za volanom, nit kome registrovan traktor, nit ispravni sistemi, nit smeju da se kreću tu gdi su zaustavljeni, nit se ima toliko formulara za ispisati prijava tolikih, nit ovi para da plate kazne... Pa kad su videli da to ne vodi nigde, BATALILI!!! Pandur ispiše prijavu, ovaj ostavi natovaren traktor panduru i kaže ''idi sad ti ori, sej, žanji i djubri a ja ću malo da nosam uniformu...'' Tako da su traktoristi pored taksista i kamiondžija, treća grupa zaštićenih belih medveda u Srbiji, BRALE!!! Idemo dalje... ;)

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Opet sreca, dobro je... Pre neki dan obilazim kamion, i na pola kamencic pljas u vizir... Da nije bio spusten ostao bih bez oka...

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

"A jel znate vi gde ovde ima jeftino da se kupe cvarci i kavurma" :) :)

Evo, neozbiljnost teme u rekordnom roku. Aj LOCK-U-NOĆ

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja