Ribolovac 491 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nemam iskustva sto se tice kofera za motor pa sam se pitao ,ako neko moze da mi pojasni razliku u kvalitetu itd., izmedju ove dve firme. U ceni je definitivno razlika ,obe su italijanske i slicnog dizajna. Da li sam pogresio sto sam porucio Kappu K46 umesto Givija i da li eventualna razlika opravdava razliku u ceni ? Kappa 120 e Givi 200 e . Poz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jul 8, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Kappu 46lit. na motoru i zadovoljan sam. Nije od krte plastike da puca,ne propusta vodu (testirano na pljusku) i lako se skida i namesta. Ja vise od kofera i ne trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika ti je u imenu i minimalno u izradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Jul 8, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Spajanje kofera sa nosacem je u vecini slucajeva isto.Naime moj Givi kofer smo stavljali kod drugara na Kappa nosac-odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vidim da dosta ljudi nezna pa........... GIVI je proivoizvodjac kofera,plexija.....i recimo da je to neka srednja klasa a KAPPA je u stvari isto u vlasnistvu GIVI firme ali niskobudjetna klasa,zapravo manje kvalitetna i jeftinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ipak razlika u kvalitetu ne opravdava razliku u ceni u velikoj meri , jer na kraju krajeva Givi naplacuje i ime zar ne !? Konacno siguran sam da Kappa nije losa kupovina za taj novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Givi je ipak Givi jer ja kofere "dobro" iskoristim,ali koliko kome treba pa neka bira ali stavi bocne kofere od Kappe pa cemo vidjeti dali propustaju vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Givi je ipak Givi jer ja kofere "dobro" iskoristim,ali koliko kome treba pa neka bira ali stavi bocne kofere od Kappe pa cemo vidjeti dali propustaju vodu Upravo sam izbor sveo na svoje potrebe jer ipak ne vidim sebe uskoro na putu ka ...Mongoliji.itd.. Samo sam racionalan.Uvek je ono staro "koliko para toliko muzike ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan tvoj izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju hvala svima na pojasnjenjima na ovu temu ! Slika je jasnija . Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki sajt gde mogu da se pogledaju cene i asortiman KAPPA-e? (Naravno, kod nas, ne Italijanske cene ) I gde si to narucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Verano motors je uvoznik Kappe . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zoki, Ja imam GIVI MAXIA, koji je placen 130 Eura u Skopju. Extra sam zadovoljan, Jesi gledao u TRION-u, onis su zastupnici za GIVI ? Javi ako treba neka pomoc, mogu ja da skocim do TRION-a da vidim sta ima na lageru i koliko kosta. Pozdrav, Gremlin PS: Komutator radi, hvala na pitanju. A jel proradio smudj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zoki, Ja imam GIVI MAXIA, koji je placen 130 Eura u Skopju. Extra sam zadovoljan, Jesi gledao u TRION-u, onis su zastupnici za GIVI ? Javi ako treba neka pomoc, mogu ja da skocim do TRION-a da vidim sta ima na lageru i koliko kosta. Pozdrav, Gremlin PS: Komutator radi, hvala na pitanju. A jel proradio smudj ? Cao Srdjane ! Trion je opcija.A o pecanju imes nesto na PM.Doduse koliko znam ti si na odmoru ,pa bi mogao da skoknes do neke vode!? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam negde citao da je Kappa u vlasnistvu Givija i da zato prave jako slicne kofere. Mislim da vredi istraziti tu informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam negde procitao da je Kappa u stvari Givi, ali "low budget" serija. Isto kao sto NOLAN ima GREX ao jevtiniju varijantu. Treba ovo isproveravati, jer ja ne verujem da je kvalitet toliko slabiji od GIVI-ja. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beeblebrox 0 Napisano Jul 12, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan treba napomenut da postoje razlike i u nosacima npr. sa Kappom ne dolaze neka pojacanja koja dolaze sa Givijem pa je dolazilo do pucanja repa i sve to za 30% razlike u cijeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Jul 12, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nemam iskustva sto se tice kofera za motor pa sam se pitao ,ako neko moze da mi pojasni razliku u kvalitetu itd., izmedju ove dve firme. U ceni je definitivno razlika ,obe su italijanske i slicnog dizajna. Da li sam pogresio sto sam porucio Kappu K46 umesto Givija i da li eventualna razlika opravdava razliku u ceni ? Kappa 120 e Givi 200 e . Poz ! Isto sranje i jedno i drugo, za cestu super, za ozbiljniji makadam sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan treba napomenut da postoje razlike i u nosacima npr. sa Kappom ne dolaze neka pojacanja koja dolaze sa Givijem pa je dolazilo do pucanja repa i sve to za 30% razlike u cijeni ne mogu vjerovati da si se i ti ponovo pojavio :o mogao bi i cesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan treba napomenut da postoje razlike i u nosacima npr. sa Kappom ne dolaze neka pojacanja koja dolaze sa Givijem pa je dolazilo do pucanja repa i sve to za 30% razlike u cijeni ne mogu vjerovati da si se i ti ponovo pojavio :o mogao bi i cesce... OOOOOOOOOOOOOOO Beee odkad te ovde nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je Givi nevidjena konfekcija. Sve se klima, ima plastičan nosač, oće sam od sebe da spadne, i da ne nabrajam... Sa Kappom sam dvaput pao i kofer nije ni mrdnuo. ps. Mrzim da se vozim sa koferom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta smo ocekivali za 150-200 Eura ??? Svi ti Givi, Kappa, i ostali koferi su nevidjena konfekcija, sem naravno BMW-ovih, ali oni KOOOOOSTAJUUUUUU. Koliko para - toliko muzike. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A sta smo ocekivali za 150-200 Eura ??? Svi ti Givi, Kappa, i ostali koferi su nevidjena konfekcija, sem naravno BMW-ovih, ali oni KOOOOOSTAJUUUUUU. Koliko para - toliko muzike. ;D ;D ;D I nosači im vrh vrhova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jul 14, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , kome od vecine nas treba kofer otporan kao avionska crna kutija !? Aluminiujum. titanijum ,stelt ....nek mi se javi prvi sa foruma ko ce da vozi do Johanezburga da isecem slamaricu i od srca mu poklonim nesto tako besno ! Pa nemamo nameru da nam koferi "sahranjuju" motore.Evric gore-dole , cisto da se ne za....mo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...