Jump to content

Moto Zajednica

Deliblatska Pescara

Recommended Posts

Guest majstormile

7.7 odrzan je manji moto skup u Deliblatskoj pescari.Orgfanizovanje skupa bilo je povodom otvaranja moto kluba u Banatskom Karlovcu.Broj motora je presao granicu ocekivanog broja.Medju nima sam bio i ja.Ovo mi je bio drugi skup na kom sam bio,ali moji utisci u pozitivnom smislu su veliki,mislim da ne bi stali svi na ovoj temi.Posebno me je iznenadilo to sto je jedan momak sa trociklom ili kako se vec zove ono pola buba pola motor vozio je to cudo punih 200metara na zadnja dva tocka.Oko mene svi pucaju iz motora,adrenalin skace,a pri kraju paljenje guma.Veliki dim nad putem,miris(smrad)je neopisiv.Sta dalje da kazem ipak ;D ;D ;D ja sam samo pocetnik.......................................................

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 51 postova

Pozdrav Miletu i Pedriic-u, videli smo se u karlovcu 100%, ali sledeću put ćemo se i upoznati!

Inače, drugari iz Banatskog Karlovca su se svojski potrudili da otvaranje bude kako treba i mi ih ovom prilikom pozdravljamo u ime M.K. Vršac i želimo im puno uspešnih moto skupova!

Inače, mesto dešavanja se zove Devojački Bunar ( ;D) i prelepo je. Klub im se zove "Karlsdorf", što je staro ime za Karlovac.

Živi bili i vidimo se u Pančevu sutra (oću da čujem taj Night Shift, kažu da dobro praše...)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja