hammer 134 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, centralni stender za XTZ 750 89,90 god moze i na 91,92,93, uz manje modifikacije, kod Nice je zakacen isti ovakav. Na 95,96to god NE moze da se namontira, drugaciji je sistem kacenja. Neko mi rece da moze i na starije TDMke al je neproverena informacija. Cena od 25 evrica mi deluje kao fer ponuda. 062/476-123 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ti to nesto krijes od mene? Moram da dodjem da ti izvrsim pretres po gajbi mozda nadjem jos nesto sto meni treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 977 Napisano Maj 19, 2011 Sindikat Samostalni Jahač, 371 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti to nesto krijes od mene? Moram da dodjem da ti izvrsim pretres po gajbi mozda nadjem jos nesto sto meni treba. Hahaha, vec zamisljam okrsaj, Rudari VS Policajci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan KUIPLJENO HAMERUUUUUUUUU Salji taj stender pa da prepravljamo ostale :P :P 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ala ce se nabrojis suske . Eto ko ce da plati pivo onaj ko ima pare. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Sumaru Cujemo se sutra za detalje Deki ti bas ne gubis vreme? Ajmo u nedelju na neku voznjicu, pa cu pustim pivo da speres prasinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...