Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZZR 600

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Ako te zanima "Chevrolet Kalos" 2004 (85.000km) (Ja-prvi vlasnik, registr.-pre 15 dana.Doplata - tvoja 1000€ ) izgreban na parkingu- desna strana, šteta 200€)

Izvini na smetnji ako te ne zanima- zaboravi.

Pozdrav!

Sale

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 7610 postova
  • Motocikl: TDM 900

Zagledao sam ti Kawu ispred lokala, tamo kod vulkanizera :) Bio sam kod rodjaka.

Fino skroz izgleda :)

• U prolazu, 7 postova

Zagledao sam ti Kawu ispred lokala, tamo kod vulkanizera :) Bio sam kod rodjaka.

Fino skroz izgleda :)

Pa sto nisi svratio na po jednu, mi u Indjiji smo gostoljubivi to znas... Tu radim gde si video motor, svaki dan snijm na posao, mozda ga neko i primeti.. :D Pozzz

• U prolazu, 7 postova

I jos ovo da dodam, moze zamena iskljucivo za motor marke Sachs Maddas, bilo da je 50 ili 125ccm. To je moj sledeci bike na kojem cu se zadrzati duze vreme.., ako neko poseduje takav ili zna nekog ko ima a presao bi na nesto jace eto dobre prilike.. Pozdrav svima :zdravo:

• U prolazu, 7 postova

Nisam primetio da neko vozika po forumu iskreno. :D

A za motor, predobar je! Samo strpljivo, ako mozes, nacice on kupca. 0takoje.gif

Hvala druze, ali kad sam probao Maddas-a odmah sam skontao da je to motor za mene, nisam ja za ove vece kubikaze kad vozim kao penzioner.. 70km/h maximum 30km/h po gradu.. :moto3: , a sad je problem sto su retki dosta, a po oglasima ih ima svega par komada od 600-800 evra ali niko nije za zamenu nazalost..

• U prolazu, 7 postova

Hvala... :takoje: Ti si bio najrealniji, dok ostale ponude tipa Pasat 1985 1.6D koji se ceni 1500e, ali audi 90 2.3benz za 2200.. :zbunjen: su stvarno preterane... Mislim da vise necu ici na pijacu... Pozzzz

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Imam 500evra za doplatu i motor

i ja isto..

ali za 2000 bolji izbor cbr f3, nema ljutnje, tvoj je prelep i vidi se da je mazhen i pazhen, ali 5 godina mladji motor za te pare... sretno sa prodajom :zdravo:

• U prolazu, 7 postova

Imam 500evra za doplatu i motor

i ja isto..

ali za 2000 bolji izbor cbr f3, nema ljutnje, tvoj je prelep i vidi se da je mazhen i pazhen, ali 5 godina mladji motor za te pare... sretno sa prodajom :zdravo:

Naravno da nema ljutnje, o ukusima se ne raspravlja (i ja sam vise za Hondu) ali sta je, tu je... Refresh :zdravo:

• U prolazu, 41 postova

lep ti e zzr , ali ja generalno mislim da je to mnogo para,i manje vise svi zzr-ovi kod nas su precenjenji ...cast izuzetcima =)

• U prolazu, 7 postova

lep ti e zzr , ali ja generalno mislim da je to mnogo para,i manje vise svi zzr-ovi kod nas su precenjenji ...cast izuzetcima =)

Cenim svacije misljenje, nekom skup, nekom lep, itd.... a najbolje se provozati snjim, cuti masinu kako radi (koja ima 20 god.) i videti kako se ponasa na putu, veruj mi da ima razloga zasto su na ceni... Ajde usput da napisem i REFRESH, juce stigle nove svecice koje ce biti ovih dana namontirane, i reg. produzena do Aprila 2013 god. Cena i uslovi zamene ostaju iste, pozdrav svima... :takoje:

• U prolazu, 7 postova

Svecice namontirane, nazalost akomulator je crko tako da ovih dana ide i on nov, kao i ulje i filteri i naravno registracija za 10 dana.. :takoje:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja