garsi 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad ovako; pozdrav svima ovo cudo je pocelo da se radi pre jedno 3 god uz mnogo truda i rada i naravno para. Postavicu slike pa vi kazite svoje misljenje. Trenutno imam problem sa klackalicama , jedna je potrosena toliko da nije sigurno koliko ce da radi (plasim se da ne pukne) a grehota je da ovakav motor stoji u garazi. Sve radove pocevsi od plasika, prepravke rama ,kocnica, rezervoara i naravno farbanja sam licno sam uradio. Elektriku sam prepustio odlicnom majstor Milosu koju je odradio kao da su je Japanci radili itd itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garsi 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Faza rasturanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garsi 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan radovi na plastikama rezervoaru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garsi 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan i finalni proizvod je tu , bice jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi bile malo vece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todorovic 111 0 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li nam malo vise opisati prepravku ,tacnije od kog Ktm-a je rep sa bocnim plastikama,kao i sediste i koje si prepravke morao da obavis da to uklopis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...