HSMF 23 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Macak Milica je najjaci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Maj 24, 2011 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i zanimljivo.Bravo Lalajko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjička 10 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lalajko putopis za 5+ slikice su super kao i navedene cene raznih usluga koje će pomoći budućim posetiocima ovih predela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lale A vidim zateko si Branka u njegovom elementu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Milan i ja razgovaramo o planini, putu koji sam presao i onome sto me ceka dalje ka civilizaciji. Nije mi bilo sve jedno kad sam saznao da je ovde dva dana ranije bila mecka sa mecetom - obisla oko Doma i pila vode na obliznjem izvoru. Tamo je ostavila i tragove u blatu.. Pomislim sta bi se desilo da sam ih sreo negde na onoj blatnjavoj deonici... Crni Lalajko , pa ne bi joj valjda napravio i drugo mece.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,inace Zoran je moj skolski drugar i cimer,nismo se videli i culi od 98,hvala ti sto si ga nasao,vec vidim gde cu da se odvezem ovog leta.Internet je cudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu jako mi se svidja. Jedino sto zamerim je to sto nisi obisao okolinu Zvornika u Republici Srpskoj. Zvornik stari grad, rudnik gde su se vadili blokovi za izgradnju S. Mitrovice, rimski put, stari grad Kušlat, Zvorničko jezero... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno, svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 2, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu jako mi se svidja. Jedino sto zamerim je to sto nisi obisao okolinu Zvornika u Republici Srpskoj. Zvornik stari grad, rudnik gde su se vadili blokovi za izgradnju S. Mitrovice, rimski put, stari grad Kušlat, Zvorničko jezero... Hteo sam, ali sam se zadrzao i nije ostalo vremena... Kao klinac sam mnogo puta prolazio kroz Zvornik i neke scene i zgrade su mi ostale u secanju. Voleo bih da ga obidjem i vidim da li cu nesto prepoznati... A sigurno ima neka dobra pekara ili cevabdzinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bili pre dve nedelje, po ko zna koji put u Bjeljini { naravno sa Brankom} i normalno do Stanisica. Lalajko sada treba da dodjes da vidis kako je sredjeno, a posle do Trsica u kafanu Promaja kod Zuce na teletinu ispod saca. Sve preporuke za drugare iz nase zajednice da posete Bjeljinu, Stanisic, Loznicu i Trsic jer cete se stvarno osecati kao kod kuce, Sta reci za Lalajka i njegovo pisanje, jedan je Lalajko. E samo jedna zamerka, Zasto si promasio onaj ludi kamen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano April 7, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Treba da me je sramota. Zaboravio sam da spomenem Tronosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 7, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko Увек је задовољство читати твоје путописе... А за етно-село Станишићи, шта рећи, остао сам без текста... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano April 7, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, a jel ti uvijek vozis tako polako makadamom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lalajko... znam da se ponavljam, ali šta reći drugo, osim toga BRAVO... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...