philipsu93 11 Napisano Maj 15, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih hteo da vam predstavim svoj motor, da vam kazem moja iskustva, sta su mu vrline, a sta mane. Kupio sam ga pre nekih pola godine, pred sam kraj sezone ze prilicno malo para. Motor je imao samo 2000 u njemu, predhodni vlasnik je jednom bio pao i u sustini je to sve sto je bilo lose. Nisam ga puno vozio jer nisam imao A kategoriju, a i postajalo je hladno tako da je motor ubrzo zavrsio u garazi. Ali vrag mi nije dao mira ni preko zime, tako da sam tero i po minusu Pocetkom proleca sam i polozio A kat i mogo sam opusteno da se vozam Bio sam na moto skupu u Cantaviru. Ovo je moja druzina Pa onda moto skup na Palicu. Par dana posle motosusreta na Palicu sam mu napravio novi auspuh, tu je sve detaljno opisano sve kako sam radio http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65190-modifikacija-4t-auspuha-pulser-125/ Evo ovako mu stoji, splja izgleda obicno ali iznutra nije Evo i za kraj jos koja slobodna lika u drustvu (sa starim auspuhom) To bi bilo sve sto se slika tice Inace ja sam jako zadovoljan motorom, jeste da je kinez, ali stvarno je kvalitetan i dobo napravljen. Jedino na sta mogu da se pozalim su gume, one su lose jako, uopste se ne lepe za asflt i lako prklizu. Potrosnja mu je jako mala, izmedju 2.5 i 3 litre. Ne znam na pamet sta bi jos piso, ako vas nesto zanima, samo pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi reci koliko si presao i da kako podnosi velike obrtaje (ako si ga vozio tako) ? I kolika mu je max brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 18, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Od kako ga imam presao sam sa njim oko 1500km, znaci sad ima oko 3500. Velike obrtaje dobro nosi, na nekih 8-9k je najjaci, nikad se ne greje preko jedne odredjene granice, znam kad rukom dodirnem cilindar bar 2sec mogu da drzim dok ne pocme da pece, nikad manje Sa skinutom blokadom na CDI i ovima uaspuhom ide 105 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da nahvalim moj motoric, danas sam se trko sa dva druga, jedan vozi Yamahu XT125, a drugi Tomos SE125, masine su im iste. U startu su me ostavili, ali kasnije sam ih obiso i dobro ostaviio, nisam mogo da verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...