Vladamir 9 Napisano Jul 30, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice mozda me nisu dovoljno voleli u detinjstvu ili sta znam vec ali meni nikad dosta obrtnog momenta i snage. Naravno raspolazem njima u skladu sa pravilima "cojstva i junastva" znaci za one koji neznaju ili su zaboravili [glow=red,2,300]"junastvo je braniti sebe od drugog a cojstvo druge od sebe"[/glow] Posto sam vitez i samoubica po vokaciji to znaci da koliko god da ima Nm ili Kw ja cu da ih oslobodim ALI kad budem sam na motoru i na deonici puta na kojoj nema saobracaja u tom trenutku. U stvarnom svetu, normalnom coveku je dovoljno 50 ks za sve potrebe. Nazalost ja nisam taj, bar ne jos uvek i ne svakog dana. Hvala na paznji! Posto se tema uglavnom vrti u krug, Vladamir daje svoj doprinos time sto citira samoga sebe za slucaj da neko nije pazio na casu i pratio temu od pocetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi.U svakom slucaju prija i dusi i dupetu visak konja.Ko to ne bi voleo da ima 150+ pod dupetom, odnosno ko je toliko neiskren pa nemoze da prizna takvu cinjenicu. Kad ugrabim kolegin K3 1000 dobijem utisak da sam jaci od predsednika drzave.Neponovljiv osecaj, mislim da mogu da vladam celim svetom, i tako svaki put kad sednem na taj motor kao da mi je prvi put. Jeste dobar osecaj,ali ti se kad-tad obije o glavu (ne mislim konkretno tebi,daleko bilo...).Ipak,veca je sansa da se skrljas negde sa 150 nego sa 50 KS.Ja ne volim R motore zbog nezgodnog polozaja sedenja i zbog velike napetosti u voznji (barem meni),jer iz auspuha redovno dopire glas "Zavrni rucicu,mogu jos"!Ko voli,nek' izvoli.Valjda zato i postoji 1000000 motora,da bi svako mogao da nadje sebi odgovarajuci.Ja vise volim lagano,uzivanciju ( V2 ),jer nemam neko veliko poverenje u motor,tj. od uvek gajim strahopostovanje prema 2 tocka.Dok je sa kolima prica drugacija... Vidim da ti je i avatar u skladu stim,mislim što ne voliš R motore.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Jul 31, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, za gradsku voznju je sasvim dosta 50ak ks. 3 godine sam vozio Varadera 125 i tako mu je malo snage falilo da bude prefektan za grad, ali sa svojih 14ks svaki izlazak iz grada je bio naporan. Putna brzina od 70 - 80 nie nesto posebno (jer uvek ima neki pametni kamiondzija koi ce krenuti da te obilazi pola sata). Sad sa Ducatijem imam obrnuti problem 136 konja V2, nie lose jer poteze iz manjih obrtaja al, sto se grada tice to je mnogo vise nego sto cak i pomisljam da koristim. Na otvorenom putu je vec druga pesma iaoko nemam ambiciju da vozim ludacki brzo (mada mi se omakne ponekad ), ta snaga mi je fantasticna kada se dolazi do obilaznja 1,2 i nema kamiona, al o5 sem za obilazenje nizasta drugo mi nie potrebna, nemam ambiciju da se trkam i jurcam ko nezdrav. Zato smatram da je 100 - 110 ks idealno za vangradsku voznju a broj cilindara mi je nebitan. Iako smatram da su R-ovi ubedljivo najlepsi motori nikad nisam video poentu 130+ ks za nase puteve i vecinu nasih vozaca, uz duzno postovanje svima mislim da samo nekih 10% ljudi koji voze R-ove imaju znanje da ga poteraju do nekih njegovih realnih mogucnosti, a putevi i drugi ucesnici u saobracaju su vec neka druga prica. Zato razmisljam da mi sledece bude nesto tipa Monster 750 ili z 750 jer donekle mogu da naprave kompromis izmedju gradske i vangradske voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi.U svakom slucaju prija i dusi i dupetu visak konja.Ko to ne bi voleo da ima 150+ pod dupetom, odnosno ko je toliko neiskren pa nemoze da prizna takvu cinjenicu. Kad ugrabim kolegin K3 1000 dobijem utisak da sam jaci od predsednika drzave.Neponovljiv osecaj, mislim da mogu da vladam celim svetom, i tako svaki put kad sednem na taj motor kao da mi je prvi put. Jeste dobar osecaj,ali ti se kad-tad obije o glavu (ne mislim konkretno tebi,daleko bilo...).Ipak,veca je sansa da se skrljas negde sa 150 nego sa 50 KS.Ja ne volim R motore zbog nezgodnog polozaja sedenja i zbog velike napetosti u voznji (barem meni),jer iz auspuha redovno dopire glas "Zavrni rucicu,mogu jos"!Ko voli,nek' izvoli.Valjda zato i postoji 1000000 motora,da bi svako mogao da nadje sebi odgovarajuci.Ja vise volim lagano,uzivanciju ( V2 ),jer nemam neko veliko poverenje u motor,tj. od uvek gajim strahopostovanje prema 2 tocka.Dok je sa kolima prica drugacija... Vidim da ti je i avatar u skladu stim,mislim što ne voliš R motore.. Vec sam napomenuo u jednoj od tema,a i opet cu: R1 ima lep cajger ;D.Nisam rekao da ne volim njihov izgled i nacin na koji podizu adrenalin,ali ne volim da ih vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi.U svakom slucaju prija i dusi i dupetu visak konja.Ko to ne bi voleo da ima 150+ pod dupetom, odnosno ko je toliko neiskren pa nemoze da prizna takvu cinjenicu. Kad ugrabim kolegin K3 1000 dobijem utisak da sam jaci od predsednika drzave.Neponovljiv osecaj, mislim da mogu da vladam celim svetom, i tako svaki put kad sednem na taj motor kao da mi je prvi put. Jeste dobar osecaj,ali ti se kad-tad obije o glavu (ne mislim konkretno tebi,daleko bilo...).Ipak,veca je sansa da se skrljas negde sa 150 nego sa 50 KS.Ja ne volim R motore zbog nezgodnog polozaja sedenja i zbog velike napetosti u voznji (barem meni),jer iz auspuha redovno dopire glas "Zavrni rucicu,mogu jos"!Ko voli,nek' izvoli.Valjda zato i postoji 1000000 motora,da bi svako mogao da nadje sebi odgovarajuci.Ja vise volim lagano,uzivanciju ( V2 ),jer nemam neko veliko poverenje u motor,tj. od uvek gajim strahopostovanje prema 2 tocka.Dok je sa kolima prica drugacija... Vidim da ti je i avatar u skladu stim,mislim što ne voliš R motore.. Vec sam napomenuo u jednoj od tema,a i opet cu: R1 ima lep cajger ;D.Nisam rekao da ne volim njihov izgled i nacin na koji podizu adrenalin,ali ne volim da ih vozim... Kupi onda jedno konjče i taljige i ne moraš više ni gorivo da sipaš samo pustiš na livadu i uraaaaaaaaa,a i ne ide brzo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ovde covek moze da procita svakave gluposti pa ito da ce v-2 da povuce bolje od r-motora u nizim obrtajima , mislim da to9 moze da napise samo onaj ko nije jednom zavrnuo rucicu gasa na recimo R-1 jer bi znao da od nule do 10000 hiljada obrtaja njoj treba delic sekunde . Da ne bude zabune ja vozim tdm 850 i ( za neupucene to je redni dvocilindras) i njemu treba min 3000 - 4000 hiljade da bi povukao onako muski. Druga stvar je isporuka snage na asfalt. Ilustracilje radi na moto skupu u Nisu u trkama 1 na 1 dominirala je jamaha tdm 900 .Znaci nikakav r niti bilo sta nije mogao bolje da potegne bo;lje do 100 metara jer proklizavaju i ne mogu da zagrebu asfalt .Sta bi bilo posle sto metara kad r motor presaltuje i dograbi se pravca to se zna ali i ovo se videlo crno na belo. Sto se tice r R motora moram da slozim da su R motori vrh u moto industriji i svaka komponenta na njima je ekstra kvaliteta jer drugcije ne bi mogli da izdrze opterecenja za koja su predvidjeni .I sad kada se pojavi neko ko omalovazava r R motor mogu da pretpostavim samo tri stvari da su u pitanju, ili nema para da ga kupi ili mu fale muda da ga vozi ili je ljubomoran na ove koji ga imaju pa se onda tesi na neki nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 2, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan .I sad kada se pojavi neko ko omalovazava r R motor mogu da pretpostavim samo tri stvari da su u pitanju, ili nema para da ga kupi ili mu fale muda da ga vozi ili je ljubomoran na ove koji ga imaju pa se onda tesi na neki nacin. Brate ubi ga sa ovom izjavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan .I sad kada se pojavi neko ko omalovazava r R motor mogu da pretpostavim samo tri stvari da su u pitanju, ili nema para da ga kupi ili mu fale muda da ga vozi ili je ljubomoran na ove koji ga imaju pa se onda tesi na neki nacin. Brate ubi ga sa ovom izjavom. Izjava jeste malo prejaka,ali Pit je usmjerio komentar na " onoga ko omalovažava R motor ,nije rekao ko ne voli,ne želi,ne nalazi sebe u tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 2, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovde covek moze da procita svakave gluposti pa ito da ce v-2 da povuce bolje od r-motora u nizim obrtajima ... Kad vec pricamo o glupostima koje ljudi pricaju, sta mislis KOJI motor bolje povuce u nizim obrtajima (recimo do 6k rpm ne mora dalje, da kazemo da su preko toga vec visoki obrtaji) - moj VTR 1000 SP1 (R motor sa V2 masinom od 1000ccm) ili recimo taj R1 (R motor sa R4 masinom od 1000ccm)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovde covek moze da procita svakave gluposti pa ito da ce v-2 da povuce bolje od r-motora u nizim obrtajima ... Kad vec pricamo o glupostima koje ljudi pricaju, sta mislis KOJI motor bolje povuce u nizim obrtajima (recimo do 6k rpm ne mora dalje, da kazemo da su preko toga vec visoki obrtaji) - moj VTR 1000 SP1 (R motor sa V2 masinom od 1000ccm) ili recimo taj R1 (R motor sa R4 masinom od 1000ccm)? Danasnji R1 ce tu vrlo lako pobijediti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 2, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lazo ! pa ti si tu ?!?!?!? ;D Sorry za off ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovde covek moze da procita svakave gluposti pa ito da ce v-2 da povuce bolje od r-motora u nizim obrtajima , mislim da to9 moze da napise samo onaj ko nije jednom zavrnuo rucicu gasa na recimo R-1 jer bi znao da od nule do 10000 hiljada obrtaja njoj treba delic sekunde . Da ne bude zabune ja vozim tdm 850 i ( za neupucene to je redni dvocilindras) i njemu treba min 3000 - 4000 hiljade da bi povukao onako muski. Druga stvar je isporuka snage na asfalt. Ilustracilje radi na moto skupu u Nisu u trkama 1 na 1 dominirala je jamaha tdm 900 .Znaci nikakav r niti bilo sta nije mogao bolje da potegne bo;lje do 100 metara jer proklizavaju i ne mogu da zagrebu asfalt .Sta bi bilo posle sto metara kad r motor presaltuje i dograbi se pravca to se zna ali i ovo se videlo crno na belo. Sto se tice r R motora moram da slozim da su R motori vrh u moto industriji i svaka komponenta na njima je ekstra kvaliteta jer drugcije ne bi mogli da izdrze opterecenja za koja su predvidjeni .I sad kada se pojavi neko ko omalovazava r R motor mogu da pretpostavim samo tri stvari da su u pitanju, ili nema para da ga kupi ili mu fale muda da ga vozi ili je ljubomoran na ove koji ga imaju pa se onda tesi na neki nacin. Istina svaka reč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ovde covek moze da procita svakave gluposti pa ito da ce v-2 da povuce bolje od r-motora u nizim obrtajima ... Kad vec pricamo o glupostima koje ljudi pricaju, sta mislis KOJI motor bolje povuce u nizim obrtajima (recimo do 6k rpm ne mora dalje, da kazemo da su preko toga vec visoki obrtaji) - moj VTR 1000 SP1 (R motor sa V2 masinom od 1000ccm) ili recimo taj R1 (R motor sa R4 masinom od 1000ccm)? Kad sam stavio v-2 protiv R-1 mrzelp me da pominjem VTR 1000 SP1 ili recimo nekog r-Dukatija koji su ipak R motori i tacno da ce i oni verovatno da povuku bas dobro mada bi trebalo da se proveri u praksi , mislim da 190 - 200 konja koji imaju najnoviji R -evi uopste nije zajebancija i tu ti je obrtni momenat relativna stvar mislim da vise odlucuje umece vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovde covek moze da procita svakave gluposti pa ito da ce v-2 da povuce bolje od r-motora u nizim obrtajima ... Kad vec pricamo o glupostima koje ljudi pricaju, sta mislis KOJI motor bolje povuce u nizim obrtajima (recimo do 6k rpm ne mora dalje, da kazemo da su preko toga vec visoki obrtaji) - moj VTR 1000 SP1 (R motor sa V2 masinom od 1000ccm) ili recimo taj R1 (R motor sa R4 masinom od 1000ccm)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da se više ne gađamo i ne prepuvacamo oko toga, najbolje je da nas neko obraduje podacima o ubrzanju na 100,200,300,400 i 1000 metara. Ima tih podataka,mjerili su to ljudi u mnogim časopisima. Ajde student Mixa ili neko drugi vrijedan ( mi matori ,naravno,nemamo kad) da nam to iščeprka,pa da počastimo momka... Do tada...nudim vama sa jednim,dva,tri ili šest cilindara da to probate u praksi...tek da vas malo izmjerim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ogradjujem se od ovih podataka, oni su prepisani iz njemackog MOTORRAD-a, pa ako su oni zaj..., onda i ja vas. Dakle, ovo nisu fabricki podaci vec njihova mjerenja. Svi modeli su za 2007 godinu APRILIA RSV 1000 R Factory ------------- Vmax: 283 km/h ---- 0-100km/h: 3,4s ------- tezina: 209 kg BENELLI Tornado Tre 1130 ---------------- Vmax:________ ---- 0-100km/h: 3,4s ------- tezina: 224 kg BIMOTA DB5 --------------------------------- Vmax: _______ ---- 0-100km/h: 3,3s ------- tezina: 190 kg BMW R 1200 S ------------------------------ Vmax: ________ ---- 0-100km/h: 3,5s ------- tezina: 220 kg DUCATI 1098 -------------------------------- Vmax: 265 km/h ---- 0-100km/h: ____ ------- tezina: _____ HONDA Fireblade ---------------------------- Vmax: 277 km/h ---- 0-100km/h: 3,3s ------- tezina: 205 kg KAWASAKI Njinja ZX-10R ------------------- Vmax: _______ ---- 0-100km/h: 3,3s ------- tezina: 205 kg MV AGUSTA F4 1000 R ---------------------- Vmax: _______ ---- 0-100km/h: 3,2s ------- tezina: 222 kg MZ 1000 S ------------------------------------- Vmax:________ ---- 0-100km/h: 3,6s ------- tezina: 234 kg YAMAHA R1 ----------------------------------- Vmax: 271 km/h ---- 0-100km/h: 3,3s ------- tezina: _____ evo podaci za neke u klasi 600: TRIUMPH Daytona 675 --------------------- Vmax: ________ ---- 0-100km/h: 3,5s ------- tezina: 190 kg SUZUKI GSX-R 600 -------------------------- Vmax: 254 km/h ---- 0-100km/h: 3,4s ------- tezina: 195 kg YAMAHA R6 ---------------------------------- Vmax: _______ ---- 0-100km/h: 3,3s ------- tezina: 190 kg Ako ista znace ovi podaci, jer kako rece jedan americki ekonomista: ,,statistika je kao bikini, sve pokazuje, a nista ne otkriva'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 3, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super bi bilo naci vremena na 100, 200, 300, 400m, ali bi isto super bilo naci i roll-on testove (u fazonu 6ta brzina, pa od 80 do 130 km/h i varijacije na temu)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan V2 u klasi 1000 ne moze da pokaze nista u poredjenju sa cetvorocilindricnim konkurentima ni na jednom polju. Sada ce me odmah neko napasti pa kako onda Ducati u SBK bla bla bla... pa lako, cetvorocilindrasi imaju restriktore. Dakle V2 bez 1200 ccm je potpuno nekonkurentan u danasnjoj klasi 1000, o nizim klasama ne treba ni pricati. V2 je imao svoju epohu, sada dolaze neke druge stvari, I4, V4 itd... Tradicija je jedno a nove tehnologije drugo. Sve ima svoje cari ali u brzinskom motosportu stvari tako stoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 3, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje glasam za V2. Bar u prvih stotinak metara mislim da je bolji od R4, a kasnije zavisi i od vozaca. S' druge strane ako izuzmemo R motore, koji li je laksi za po gradu i za potezanja od semafora do semafora moster i Suzuki sv ili bandit, hornet i ostali. Nemam nista protiv R4 al meni je veca draz u V2. @ Evil_Zo kakve to restriktore imaju R4 u SBK iste one kakve ce imati i 1098 (nie prozivivka vec me bas interesuje) ? Baci mi na PM da ne pravimo Off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje glasam za V2. Bar u prvih stotinak metara mislim da je bolji od R4, a kasnije zavisi i od vozaca. S' druge strane ako izuzmemo R motore, koji li je laksi za po gradu i za potezanja od semafora do semafora moster i Suzuki sv ili bandit, hornet i ostali. Nemam nista protiv R4 al meni je veca draz u V2. @ Evil_Zo kakve to restriktore imaju R4 u SBK iste one kakve ce imati i 1098 (nie prozivivka vec me bas interesuje) ? Baci mi na PM da ne pravimo Off. Ne moze se reci da je jedno bolje od drugoga vec sve ima svoju namjenu. Cetvorocilindricni motor je ipak moguce bolje optimizirati, no nije ni bitno, neko voli jedno, neko drugo i u to ne ulazim, pricam cisto sa tehnicke strane, ljubav i opsesija su potpuno druga stvar. P.S. Ducati ce sledece godine u SBK imati motor od 1200 ccm u sasiji od modela 1098, a 1000 ce prvi put biti "slobodne". Ne znam da li je neko citao kada su Motopuls-eri vozili Haginu SBK R1, ona oslobadja punu snagu tek u cetvrtom stepenu prenosa, a na pitanje upuceno samom Hagi: "Kako vam se dojmio ovogodisnji motor?", ovaj odgovara kratko i jasno: "Dosadno.". Sta ce biti sledece sezone vidjecemo... I ne treba zaboraviti na to da su u SBK, za vrijeme 998-ice i VTR-a, cetvorocilindrasi imali 750 ccm... Napomena: sva ova moja prica se odnosi na trkacku stazu. I izvinjavam se za off :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nema mnogo motora ( ja nisam sreo ni jedan ) koji mogu ispucati bolje na 100 metara od "uljare" GSX 1100 R god 91-92. PROVJERENO U PRAKSI MALI MILION PUTA. Da bih to saznao potrošio sam pun sepet lamela,lanaca,šajbi,a o gumama da i ne pričam. ??? Potpisujem,izazivam,prozivam,primam opklade ...u hrani i piću,naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ako nekoga interesuje evo mu ovdje gomila podataka za R-ove http://www.sportrider.com/bikes/146_street_bike_performance_times/ takodje mozete pogledati i krive razvoja snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...