MaRRe 997 Napisano Maj 13, 2011 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege potreban mi je na zajam ako ima ko ALAT za vadjenje upuštenih ležajeva. Primer: Otisao mi je ležaj zadnjeg točka a njega je laganica promeniti...međutim ovi ležajevi što su upušteni u blok takođe imaju lufta. Ako nije problem da mi to neko pozajmi za sutra da bih mogao da se vozam u nedelju sa BJB maxi skuter kolegama. Pozdrav i Hvala P.s. BIlo bi poželjno da bude Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 13, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce ti se svideti moj predlog, ali ja sam tako radio kad nisam imo alat. Zavario sam za lezaj neko parce gvozda i samo ga iscupao. Sjebaces jedino lezaj, a njega i onako bacas cim skines. Ja bi tako uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1122 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce ti se svideti moj predlog, ali ja sam tako radio kad nisam imo alat. Zavario sam za lezaj neko parce gvozda i samo ga iscupao. Sjebaces jedino lezaj, a njega i onako bacas cim skines. Ja bi tako uradio Tako i ja radim, do duse na teskim masinama, ali zavrsava posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...