riders021 5 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan prijatelji su dosli i lepo se provedosmo dace bog uvek ovako:-))a onima koji bacaju uvek otrovne strelice kao npr,puno mi je 10 kilometara,200 din je kamara novaca,sljunak nije prave velicine,nerazumem ovo nerazumem ono...e vi ostanite kod kuce cisto da nekvarite nama ostalima raspolozenje,pozdrav braci i prijateljima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novosadski moto susret a iza Rumenke,ne razumen da od tolikog Novog Sada bas tamo mora da bude.Razumem da je mozda lepa lokacija ali da svake godine bude na drugom mestu,to stvarno ne razumem,a pogotovo prosli moto susret i lokacija kao na nekom otpadu.U cemu je vic, da novosadski susret od nekada najboljeg sada gotovo bude prosecan,jel su mozda u pitanju sponzori ili organizatori.Iako sam odavde mislim da je ovo sramota za Novi Sad. :zdravo: izgleda da je nekima poteban izvod iz katastra(zemljisnjih knjiga)kako bi dosli na moto druzenje,slucajno imam veze sa tim pa ako ce to nekog da umiri ceo taj deo na kom se odrzava skup i jos malo dalje pripada opstini novi sad a ako nemate za gorivo da predjete 10 kilometara napravicemo neki dobrotvorni fond za vas koji nerazumete ili neznate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci... Stotinak metara pre raskrsnice(skretanja za most preko kanala DTD odnosno do moto skupa) na glavnom putu postoji znak i ogranicenje na 60 km/h pa vodite racuna jer ne da nišane.... Btw, ona raskrsnica kod mosta, gde se skreće na moto skup je jako opasna!Nije slučajno što tu stoji znak ograničenja 60! Tu su komotno mogli da stave znak crna tačka, zbog veoma čestih saobraćajnih nezgoda. Klasično izletanje na glavni put... Brzo se vozi, i malo ko očekuje da će se neko uključiti na put, jer sporednim putevima (od mosta i Futoga) jedva da iko naiđe... Zato oprez na ovom delu puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko slucajno iz nekih svojih razloga hoce da zaobidje marsovce na malopre pomenutoj raskrsnici, postoji seoski put koji vodi do Kisaca, na kom ih juce nije bilo, znaci kad se izadje sa moto skupa, gde pocinje asfaltni put prva raskrsnica levo, nije bas sjajan put (asfaltiran, nije makadam, ali dosta rupa, da ne bude zabune), ali valjda zato i ne ocekuju da ce neko ici tuda. 5 min voznje i u Kisacu ste, pa posle ko gde vec ide.. Vidimo se veceras, lepo se provedite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan bejah sinoc i odlicno se provedoh uz puno starih i ponekog novog prijatelja, samo napred braco ridersi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 28, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se sa skupa, i usput propisno pokisli Ali je zato na skupu bilo super, odličan pasulj a još bolje pivo u G-pabu. Jedino što pasulja nije bilo dovoljno za sve, pa su moji malo okasneli ortaci ostali kratki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 28, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je bilo odlicno i onaj ko nije bio stvarno je pogresio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili, videli, slusali Kraljevski Apartman, pili pivo i druzili se... Di ces lepse... A ona krivina sa mosta kad se silazi... Uzas jedan... Sto se pandura tice, nisam imao nikakvih problema pa da ih je bilo i duplo vise (a bilo ih je podosta), jer ako se vozi po propisima onda nikog ne diraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Na tu lokačiju kogod da pravi skupove treba otići i uživati, mjesto je izvrsno i milo mi je da su NS Rajdersi to uzeli pod svoje.Bilo je lijepo i puno događaja i druženja kuvari dobri.piče dobro,dobra muzika i ona milicija što je maltretirala i malo kišice nisu mogli da pokvare taj događaj.Ovo treba ispitati po kojem osnovu jedino u Srbiji na moto skupovima u Futogu i Novom Sadu opkole kamp i onda se maltretiraju motoraše ali da puno ne čačkam.Evo malo sličica kako nam je bilo (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 30, 2011 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom recju lepo. I bas mi se svidelo to sto su tamo bili bajkeri, bez ikakvih naznaka da se skup pretvori u vasar. Neki rekose da je padala kisa. Ja bio budan do 4h i nisam primetio . Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 31, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo extra....ono sto je padalo ako se moze nazvati kisom...samo je pokupilo prasinu i nije pokvarilo provod.... Evo malo fotkica u slideshow-u sa defilea-mozda se pronadjete pa ako ne uspete da skinete sliku sa neta posaljite pp prosledicu vam je preko poruke NS skup 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Maj 31, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo extra....ono sto je padalo ako se moze nazvati kisom...samo je pokupilo prasinu i nije pokvarilo provod.... Evo malo fotkica u slideshow-u sa defilea-mozda se pronadjete pa ako ne uspete da skinete sliku sa neta posaljite pp prosledicu vam je preko poruke NS skup Kiša? kad je padala kiša? Nensy, Svaka čast za slike! Možeš da slobodno radiš kao fotoreporter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 31, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kiša? kad je padala kiša? Nensy, Svaka čast za slike! Možeš da slobodno radiš kao fotoreporter Hvala a htela sam da napisem i pricicu sa fotkicama...da napravim zezu...ali nisam sigurna da li to spada u putopis ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti odlicne :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 31, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 31, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo extra....ono sto je padalo ako se moze nazvati kisom...samo je pokupilo prasinu i nije pokvarilo provod.... Evo malo fotkica u slideshow-u sa defilea-mozda se pronadjete pa ako ne uspete da skinete sliku sa neta posaljite pp prosledicu vam je preko poruke NS skup HMMM...ekstra slike a i vuce taj transalp Pozdrav iz Kraljeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 31, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan HMMM...ekstra slike a i vuce taj transalp Pozdrav iz Kraljeva Pozz za Kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jun 2, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi jos i krivo sto nisam dosao iako bas i ne volim moto skupove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Malo sa zakasnjenjem slike i od MC Odzaci! Sve cestitke organizatorima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je Odlicno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...