Nidža 160 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Imam Garmin Nuvi 550 i zadovoljan sam, ali fali mi audio out, u bilo kojoj varijanti - ili kao standardni džek ili još bolje, kroz bluetooth. Našao sam ovo uputstvo na netu - http://f800riders.org/forum/showthread.php/41643-Adding-Helmet-Audio-Bluetooth-to-Garmin-Nuvi-500-Nuvi-550. I to je ok, uostalom uvek mogu da nakačim neki bluetooth predajnik na ovaj izlaz. E, sad, pitanje za one koji se razumeju u elektroniku - ovo kad se nabudži, audio ide samo preko tog izlaza, a zvučnik na uredjaju se više ne čuje? Ili se čuje i glas sa "velikog" zvučnika a i kroz ovaj izlaz? Ako zvuk ide samo preko ovog izlaza, da li je moguće dodatno skarabudžiti da se čuje i zvučnik sa uredjaja? Poenta: na motoru mi je ok da imam samo zvuk sa izlaza, ali u kolim mi treba zvučnik? Komentari tipa "mani zajebanciju i kupi bolju navigaciju" nisu potrebni, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Maj 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može da se "nabudži" kako ti hoćeš, da se čuje i zvučnik i da ima izlaz za sluške ili samo izlaz za sluške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Danke, nastavio na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...