draza 554 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem masinu moze i bez papira . Naj pozeljnije je da bude u kompletu sa karburatorom strujom i ostalim zezalicama . Znaci moze 2t ( u tom slucaju sa hladnjacima ako je vodeno hladjenje ) ili 4t . Kubikaza najmanja 250 cc a ne bi iso preko 400 cc . Pozeljno je da bude u pristojnom stanju ili nesto prolupalo ali sa nizom cenom . Dolaze u obzir i kinezi samo da imaju cilindar na gore a ne unapred . Ko sta ima neka pise ovde na pp ili na tel. 063 410 258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan drazo sta pravis mozda imam nesto javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pravim kros motor za u sumu . Naso sam ekstra ram pa mi fali masina . Zao mi je ono moje magarence da teram u blato a ovo mi je jeftino izaslo pa reko da nabudzim nesto ako moze . Javi slobodno sta imas mozda nesto upasujemo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan zanima li te masina od kavasakija ex 500 legalna...sve inf na 0641631159 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki poznavalac kawasakija pogotovu manjih kubikaza . Mislim da je to dvo-cilindricni motor . Ako jesto onda mi je malo prevelik za ovaj ram u koji treba da ga smestim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2681 Napisano Maj 11, 2011 Andragog, 5251 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ima Moto Kenac agregat od DR 350 ima ga po oglasima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan xs 400 ili nsr 125 kompletan, ali je 125. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Xs 400 je 2-klipni ? Koliko ima konja nsr i da li je kompletna sa hladnjacima i sime sto ide uz masinu . I normalno koliko kostaju i u kakvom su stanju . Moze na pp . I ima li nesto od papira . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam u prvom postu da napisem da mi treba masina sa jednim klipom . Ne moze da se prepravi niti doda pa da naznacim . JEDNOKLIPNA MASINA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nsr je jednoklipni. imam sve od njega ustvari to je ceo motor kojem su skinute maske. stranac je i trenutno je u madjarskoj. ako hoces mozes odmah i da ga ocarinis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da razmislim ali svrljni mi na pp kolika bi bila cena tog motora . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan dal ti odgovara ktm exc 300 sa strujom i hladnjacima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ponudi i izvinjavam se zbog cimanja ali prijatelj odustao od prepravke . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...