neshatomic 2 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kvalitetan kozni kombinezon. velicina 52 ,visok sam 178cm 78kg samo relne ponude... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kontakt : neshatomic@gmail.com 0638683700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlicne sa grbom jednodelni i dvodelni daj email da ti posaljem slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan motor mi izgleda ovako : Treba mi kombinezon koji ce da se slaze uz motor,najradije neka univerzalna boja koja bi mogla da se nosi i na drugom motoru jednog dana...mada i ne mora univerzalna...moze i zut kombinezon ...ali nikako crveni ,zeleni itd hvala na ponudma! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam IXS BOGO kombinezon dvodelni velicina 52 u extra stanju a cena 300e 0638100002 Sasa boja i model kao sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan moj bratic maneken prati modu hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...