maxxa 303 Napisano Jun 1, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sve ovo što kepo piše boldovanim slažem u jedan txt i štampam, pa ako se izgubim onda jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan znaci ne treba pre Valjeva da skrenemo ka Kosjericu?? mislila sam da je tako. a hoce li biti strelica kao prosli put? Nadam se da hoce! nema potrebe za strelicama, ne mozete da promasite skretanje sa magistralnog puta za Skakavce. i nema potrebe da ides preko Mionice. na ulazu u Valjevo na jednom semaforu imas skretanje levo sa tablom Kosjeric. kad tu skrenes, saaaamo pravo i dolazis u Razanu. nastravljes glavnim putem i posle Razane 1-2 km skretanje levo za Skakavce. nema greske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma da, na taj put sam i mislila, znaci ipak to skretanje NA ulazu u Valjevo. Zbunjilo me je jer si napisao POSLE Valjeva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 1, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hvala kepo na instrukcijama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan u principu to je to. ako jos nesto fali, vičite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, srećan put, a za provod sam siguran da će da bude vrhunski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Češe, a šta tebi fali da dođeš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovome na majcama.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 1, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudovi jel ide neko mozda u subotu rano ujutru,posto ja ne mogu ni u petak ni u cetvrtak zbog posla,a subotu sam uspeo da nadjem zamenu,pa ako neko ide nek se javi da ne vozam sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 1, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je Bajone trazio drustvo za subotu ujutru, proveri! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 1, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan dogovorili smo se već vidimo se tamo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aha, evo koordinate proslogodisnjeg kampa N44 03.182 E19 58.093 , kontam da ne mogu puno da promasim Ja ne mogu u Bluberija da ukucam koordinate sa slovima N i E. Umesto N mi ide S/J, a umesto E ide I/Z, ali nikako da na osnovu ove gore nadjem odgovarajucu. Jel moze neko u pomoc? Msm, znam ja da dodjem asvaltom, ali imam neki drugi plan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 1, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vikend se polako otvara suncem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, evo koordinate proslogodisnjeg kampa N44 03.182 E19 58.093 , kontam da ne mogu puno da promasim Ja ne mogu u Bluberija da ukucam koordinate sa slovima N i E. Umesto N mi ide S/J, a umesto E ide I/Z, ali nikako da na osnovu ove gore nadjem odgovarajucu. Jel moze neko u pomoc? Msm, znam ja da dodjem asvaltom, ali imam neki drugi plan. N i E su S i J, a E i W su I i Z E sad, 44 03.182 ukucaj u S/J, a 19 58.093 ukucaj u I/Z. Da imaš koordinatu W19.... kucao bi -19 u I/Z. Dalje, proveri da li je format koordinata isti, imaš alatke za konverziju na netu. Radi se o zapisu - X.XXXX je decimalni zapis stepeni, X X.XXXX je celobrojni stepeni i decimalni minuti, a XX XX XX je celobrojni stepeni i minuti, pa zatim sekunde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 1, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju oni pojma,svaka prognoza je razlicita http://www.weather2u.../1/1937064/0/6h http://vreme.yubc.ne...&idz=1&idf=9949 http://www.hidmet.go...php?mp_id=13367 http://freemeteo.com...d=3188434&la=23 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva prognoza... IDEMO pa nek pada šta god. Mogu i tenere sa neba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! Prolazili ko kroz Valjevo u petak pre podne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva prognoza... IDEMO pa nek pada šta god. Mogu i tenere sa neba E posto toliko kakis.. ima da iskisnes do Kosjere ko mis Posle opustencija.. Cehe, pa zar nikako nemoz da se iskombinujes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E posto toliko kakis.. ima da iskisnes do Kosjere ko mis Znam. Ali nema veze P.S. Izgubio sam ti punjač :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 1, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! Prolazili ko kroz Valjevo u petak pre podne? prolazimo drugar i ja, ali nismo sigurni u koje vreme, posto istrazujemo neke alternativne puteve do Valjeva . A od Valjeva smo mislili uz Gradac! El izlazi taj put negde P.S sporadicna kisa, kao sto je najavljena moz samo dobra biti... di po onom kamenu po vrucini... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cehe, pa zar nikako nemoz da se iskombinujes? Ne mogu matori, dužan sam porez za firmicu nekoliko meseci, sve i da pozajmim neke pare em ne znam kako da vratim, em treba da dam za to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! Prolazili ko kroz Valjevo u petak pre podne? prolazimo drugar i ja, ali nismo sigurni u koje vreme, posto istrazujemo neke alternativne puteve do Valjeva . A od Valjeva smo mislili uz Gradac! El izlazi taj put negde P.S sporadicna kisa, kao sto je najavljena moz samo dobra biti... di po onom kamenu po vrucini... Uz Gradac je zabranjeno motorima, jer postoji ekolosko drustvo koje se brine o Gradcu i okolini. Ima puteva uz Gradac ali ne idu bas uz samu reku. Inace moze da se izadje na planinu Magles pa da se spusti na Podbukove a onda stranom prema Divcibarama, pa opet preko jednog brda pravo u Skakavce. A ima i drugi put, za Lelic, pa dalje za planinu Povlen, a onda na drugu stranu prema selu Donji Taor i dolinom Taorske reke do Kosjerica i posle do Skakavaca. Ako znate otprilike kad cete biti pre podne u Valjevu u petak, moze neko od nas da vas saceka pa da vas provede tim putevima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa brate !Ja krecem oko11h i idem alternativom do Kotline pa ako dodjes u Va do 11h idemo zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 1, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pazite, ja znam jedan put koji ide pored onog spomenika sto siri ruke , ali sam mislio da overim put koji krece pored Gradca, ali ne ide skroz pored njega, ide pored Celija, pored nekih kupalista, pecine... Put sam nasao na Garminovoj karti! Jel to moze? A za dogovore saljem pp... trebalo bi da smo do 11 tu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 1, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cehe, pa zar nikako nemoz da se iskombinujes? Ne mogu matori, dužan sam porez za firmicu nekoliko meseci, sve i da pozajmim neke pare em ne znam kako da vratim, em treba da dam za to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...