drumskalisica 8741 Napisano Maj 10, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bilijarski sto " Kica " . Ja sam ga uzeo da bih ga obnovio, al zbog drugih stvari - nisam imao vremena . To je stariji tip bilijara, nekad se dosta igrao kod nas, al je polako nestao. Sad ga igraju najvise u Engleskoj i Spaniji . Za njega nemam kugle i stapove ( kugle su manje od ovih na karambolu ), a i igra se sa kracim stapovima. U Temerinu postoji majstor koji ih je pravio, razgovarao sam sa njim, i on ga moze obnoviti, promeniti coju, nabaviti kugle i stapove i to bi kostalo oko 100 - 150 evra . Dimenzije Bilijara su : 90 * 180 cm. Ja sam imao u planu da ga obnovim i napravim jednu veliku plocu preko njega , pa da mi stoji u trpezariji kao trpezariski sto, a po potrebi skinem plocu pa igram bilijar . Cena koju trazim je 150 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nisam pri parama.. jedan poznanik ima slican sto za karambol na tavanu gde zivi.. i na njemu spava po potrebi se igra naravno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 17, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Niko nece " Kicu " ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...