dexter84 17 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za Kawasaki EN 500 1995god sledece delove: Prednji far, Prednji desni migavac, Korman ili guvernale, Ponude ovde ili na PP ili na 0655777657 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Dexx. promenio si tip motora??? sto se delova tice postavi sliku motora da vidim o kom se modelu radi-pogledacu ti ovde sta ima u ponudi...... pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan To ti je En 500 B (Kaisar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Nema kajs vec lanac. Nisam u mogucnosti da ga slikam ali evo ovako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj model ali kolko znam prvi model je izasao 1996 Ima delova u Louisu za njega a nisu mnogo skupi. Retrovizori, migavci... Kupovao sam retrovozore, tad su bili 7 evra komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Migavac sam vidao da ima ali far nema. A korman mi je mnogo skup u Louis-u. Pa rekoh mozda neko ima polovno a ispravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...