xrunnerx 1 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u odlicnom stanju, nov akumulator kupljen ove sezone, filteri, ulje, semerinzi na vilama , SPREMAN ZA SEZONU. Garaziran, odrzavan, lickan kao i kod predhodnog vlasnika tako i kod mene. Ja ga vozim 3 sezone, bez ikakvih problema. Razlog prodaje - selim se u toplije krajeve. Stvarno dobar bajk! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj sliku/e, godiste, registrovan/neregistrovan i naravno, okvirnu cenu, pa ce oglas postati interesantan. A mene bi interesovalo u kakvom su ti stanju gume i kais. Kad je poslednji put menjan, pre koliko godina, kilometara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. nema sta...! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1900 pa da pregovaramo, koga interesuje, gume bi mogle da se zamene, sara dobra al' su tvrde. Kajs nisam menjao. eto. god 1988. Registrovan, presao 19700 milja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...