jokerCBR 0 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: HONDA CBR900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam CBR900RR sc28 i zanima me oni koi imaju ovaj motor koliko vam trosi honda prosecno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10963 Napisano Maj 8, 2011 Hronični Motociklopata, 7520 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj na ovom sajtu http://www.spritmonitor.de/en/overview/18-Honda/723-CBR_900.html?powerunit=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan moz da gledas do sutra kad oni imaju benzin a mi vozimo na zeleni caj 1000 cc trosi oko 7-8 litara po gradu ako se vozi solidno, a moze i malo vise ako se tera bas... ako ti trosi 9-10 onda verovatno nesto nije u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokerCBR 0 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: HONDA CBR900RR Prijavi odgovor kao problematičan moz da gledas do sutra kad oni imaju benzin a mi vozimo na zeleni caj 1000 cc trosi oko 7-8 litara po gradu ako se vozi solidno, a moze i malo vise ako se tera bas... ako ti trosi 9-10 onda verovatno nesto nije u redu za benzin si potpuno upravu...hvala na odgovoru,meni je moja nesto sumnjiva,provericu joj potrosnju,sutra...sta bi mogao biti uzrok povecane potrosnje,karburatori,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Stil vožnje, karburatori, gorivo, pritisak u gumama, istrošenost guma, broj semafora po dužnom metru puta, kvalitet podloge, nagib puta, vetar (pravac i smer), težina vozača... ako se setim još nečega, napisaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, dodaj još i klimu i zaključi post. Potrošiće ti sve što sipaš, tako da ne razmišljaš puno o tome. Ako razmišljaš, verovatno je neki manji motor za tebe. Pozdrav i srećno sa potrošnjom svog goriva na uživanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva neboluzoa treba da ti trosi 5 litara vise i da ne mislis o tome neka hvala, to je isto koliko i nov motor za dve godine voznje motor treba da trosi koliko kaze fabrika, dodati litar za nase lose gorivo vozis agresivno, dodaj pola litre, osim ako si na stazi, tad moze i 5 vise da potrosi ali na otvorenom i po gradu, pola litre vise je neka granica duva vetar, tezak vozac, gume ispumpane, losa podloga, sve to zajedno, dodaj pola litre na 100 km primer, ako ti fabrika rekla 7l, to je kod nas 8l zbog goriva agresivna voznja 8.5l sve ono ostalo, vetar, gume put itd, znaci 9 ne sme da predje nikako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokerCBR 0 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: HONDA CBR900RR Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, dodaj još i klimu i zaključi post. Potrošiće ti sve što sipaš, tako da ne razmišljaš puno o tome. Ako razmišljaš, verovatno je neki manji motor za tebe. Pozdrav i srećno sa potrošnjom svog goriva na uživanciju. ...ne razmisljam puno o tome,nego hteo sam da znam da li da je vozim na stelovanje ili ne...hvala ljudi na pomoci u svakom slucaju...ucinilo mi se da je trosila vise,danas sam je izmerio 7,5 l po gradu,onako srednje sam je stiskao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...