dacha654321 100 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko zna kolika bi trebala da bude potorsnja ovog dvotaktnog skutera i da li neko zna kako mu se skida blokada posto je 50 km/h opasno vucaranje po ulicama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne zna??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Maj 8, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan potrosnja od 3-4l, blokada na variomatu, izduvu, karbu ili cdi-ju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Можда би ти од помоћи випше била екипа која се окупља на скутерашком подфоруму. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo devojci pomenuti skuter, presao celih 450 km mislim da mu nije skidana blokada posto mu je radjen samo nulti servis. Sa mojih 85 kg uz dobar zalet postize 60km/h Mada moje licno misljenje da je 35-40 max brzina za tako male tockice mnogo su mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...