zokkac 15 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Ovde sam registrovan mozda jedno dva meseca, nazalost nisam pazljivo pregledao sve opcije te se nisam ranije predstavio. Nisam neki "motoras", imao sam scoter Peugeot JetForce 125, a sada staru Aprila Pegaso 650 Cube, godiste 1998, nabavio sam je radi zelje da pocnem malo ozbiljnije da se vozam po zemlji i van, koliko budzet vec bude dozvoljavao, a nadam se nekom boljem (i novijem) motoru za godinu dve. Najvise sam citao sekcije o opremi i "uradi sam", a nezaobilazni su mi i putopisi. Odusevljen sam kakav friendly odnos ljudi ovde imaju medju sobom i ogromnu zelju da svako nekome nesto pomogne, objasni. Procitao sam gomilu dobrih postova o svemu i svacemu sto me je zanimalo, jako puno novih stvari sam saznao i naucio, i voleo bih da bude prilike da i ja na bilo koji nacim ovde nekome budem o koristi. Intoducing je mozda malo duzi, mozda sam svasta rekao, ali to potkrepljujem full pozitivnom reakcijom prema ovom forumu. Cheers! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dane, prvi si odgovorio, red je da uzvratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...