Jump to content

Moto Zajednica

Takodje pozdrav i od mene!

Recommended Posts

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998

Zdravo svima!

Ovde sam registrovan mozda jedno dva meseca, nazalost nisam pazljivo pregledao sve opcije te se nisam ranije predstavio. Nisam neki "motoras", imao sam scoter Peugeot JetForce 125, a sada staru Aprila Pegaso 650 Cube, godiste 1998, nabavio sam je radi zelje da pocnem malo ozbiljnije da se vozam po zemlji i van, koliko budzet vec bude dozvoljavao, a nadam se nekom boljem (i novijem) motoru za godinu dve.

Najvise sam citao sekcije o opremi i "uradi sam", a nezaobilazni su mi i putopisi.

Odusevljen sam kakav friendly odnos ljudi ovde imaju medju sobom i ogromnu zelju da svako nekome nesto pomogne, objasni. Procitao sam gomilu dobrih postova o svemu i svacemu sto me je zanimalo, jako puno novih stvari sam saznao i naucio, i voleo bih da bude prilike da i ja na bilo koji nacim ovde nekome budem o koristi.

Intoducing je mozda malo duzi, mozda sam svasta rekao, ali to potkrepljujem full pozitivnom reakcijom prema ovom forumu.

Cheers!

:takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja