thx1138 0 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma, zovem sa Marko. Pre dve godine sam se vratio u Srbiju i dobio ne poklon od matoraca ktm sx250. Do tada sam vozio samo free style motto cross, ali su me crash-evi naterali da predjem na druge(citaj vodene) sportove. Trenutni jedni freestyle mi je manijakalna voznja po Beogradskim ulicama, nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 5, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A, da mi pozajmis roditelje na dan, dva, pa kad dobijem i ja ktm, vratim ti ih? Elem, uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav čuvaj roditelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...