buca 46 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/NZ/AabU5_picture050zw6.jpg ovo bi trebalo ako sam sve uradio kako valja da je jedna zanimljiva slika "drvceta" u blizini kampa u Petrovcu dole levo je moj motor (crno-bela mrlja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E,Buco,a bas smo se pitali gde si da podjes sa nama.Imali smo malu ali zanimljivu turu do manastira, izvora planinske homoljske vode i ostataka Jerininog grada.Na defile nismo ni isli po onolikoj guzvi.I nismo se pokajali.Otisli smo kasnije do Petrovca. Pozdrav, Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, braco! Nisam stigao da se ranije javim , a ima toliko novih i lepih, a nazalost i ruznih, novosti. Prvo, petak , Orlovi stizu na celu samnom (trajk Noca 1), a iza nas *komora* koja donosi prase na raznju koje smo ispeki i u slasat pojeli. Bilo je tu i malo piva, zezanja a i spavanja na pesackom prelazu u Petrovcu uz pocast trojice (korektnih) policajaca! Inace *komora* je bio kombi naseg clana Raje koji je posuzio da se odnese i onaj jadnik koji se srusio u kampu. Na pola puta je prebacen u hitnu pomoc koja je u medjuvremenu stigla i Bogu hvala da je sa njim sve uredu! Subota, deo ekipe spava u kampu, a deo dolazi oko 14.oo , komora je dzip BMW X-5 koji donosi jagnje na raznju i uz male probleme (hvala LJubo) ulazi u kamp. DOLAZI UKUPNO 45 clanova 15 gostiju Orlova! Naravno, prase za najbrojniji klub je nase! Reprezentativac Srbije u brzom ispijanju piva Orao Taraba pobedjuje u toj disciplini (sta sam rekao). Na izboru za miss kampa nas kandidat Zlata pobedjuje! I ako je od jednog seljackog kluba : DOSTA JE!!! A O skupu: MI Orlovi, kao veliki prijatelji Ljube i ekipe, samo pohvale!!! Kada sam davao interviju za RUF TV u Petak rekao sam da ce biti oko 1 000 motora, nisam se prevario oko 700 je naplaceno i oko 200 je uslo bez naplate i ostalo van kampa jer nije bilo mesta. I sad ono ruzno. U Subotu oko 02.00h je izleteo iz krivine covek iz Majilovca (MZ - 250) Peric Zlatibor - Buca. Ima 41g i prvi put je bio na skupu (nije clan kluba, ali je nas). Zavrsio je na ortopedskom u Pozarevcu. Prelom kuka, lakta, stopala, karlice... A samo ga je kaciga spasla od onog najgoreg! Za sada toliko, da ne zaboravim, u Nedelju su kod nas svratili Dane i Koma na putu za Rusiju. Neka im je SRECAN PUT!!! O da , jos i ovo: usled malog kvara motora u gostima su nam ( jos uvek) nasa braca iz Maratonaca (Doboj) Slavisa - Meda i Alen. Odosmo na rucak i pivo, cujemo se!!! Noca1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi jer ima neko jos slika sa skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E i pored sve nesrece,drago mi je da je Buca preziveo jer sam naisao bas kad ga je hitna odvozila tj.spakovali ga i kretali.Bilo je tu jos par momaka,verovatno i neko od vas.Malo off:Je li on spao sa motora kada je toliko povredjen jer motor nije preterano razbijen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Buca kaze da je jedan auto obilazio i naleteo a njega a da je on skrenuo na branik da nebi udario u auto. Prilikom udara je iskocio sa motora i odleteo . Mi smo mu juce doneli mtor kuci i stvarno mnogo je manje razbijen nego nas drug. Ali stacemo ipak , hvala Bogu da je glava na ramenima. Inace Buca ima suprugu, sina od 17, cerku od 22 i unuku od 3 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan desi bre ti noco u petak,koga god sam pitao od tvojih,rekli su mi da si ispod satora,mrtav pijan ;D,i sa vise njih sam te trazio ,ali bezuspesno ,bas mi je krivo sto se nismo videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 9, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Dare, brate, u Petak sam mojim clanovima pokazivao kakvi NE TREBAJU da budu!!! Ubio sam se kao zver, nisam pio 2 meseca i bilo je dovoljno 15ak piva za komu. Sreca sto sam dosao trajkom pa sam se polako oko 4.oo odvukao sa ekipom kuci. Obecao sam ti onaj snimak sa RTSa. Dobijas ga u Pancevu sledeci vikend. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad i ja da se oglasim ;D Maja beba i ja smo na skup dosli u subotu posle podne (jbga zena ima veliku familiju u selu treba rucati kod svakog ponaosob... ;D) usli smo u kamp sa bebom od mesec i 8 dana a pore dnas je lagano prosao "baja" se nekom opakom plastikom i poce covek da puca ko da mu je poslednje u zivotu,Ivu uzeh u narucje sklonili smo se malo u stranu (mozda i nisam trebao ni da je dovedem :-[ ) pa dalje da vidimo kako je i sta ima na susretu,od poznatih sa foruma sam samo video Miku bosistu . Posle setnje od pola sata sat po kampu otisli smo natrag u Petrovac gde sam ostavio maru i bebu ,pa se posle i vratio . Usput sam sreo nekog finog bmva tipa r25 ili tako nesto sa polupanim pednjim krejem neznam ko i sta ljudi u kafani preko puta a on tuzno ceka . Po povratku u kamp sam ponovo naisao na miku koji sa nekim drustvom istrazivao cari enormnih kolicina piva u organizmu pa nisam zeleo da mu smetam u tome :D zatim Proju sa kojim sam do pocetka njegove svirke proveo ostatak vremena .Naravno deo tog vremena smo uzivali u Nadjinoj igri na bini a bome popilo se posle i po koje pivce .Pred pocetak svirke fuzz box a sam otisao na spavanje posto sam se smrzao kao .... Sutradan na povratku kuci naisao sam na 2taktnu druzinu kraj puta i Bika kako vapi za flasom nebili istocili malo mesavine od svih pomalo kako bi se jedan od njih koji je ostao suvog rezervoara vratio kuci uspeli su u tome ;) ;) E sad kao neki zakljucak ove godine pomerene bina koje je ovaj put i zaista bila bina a ne sleper od komsije radishe sto je bas,bas za pohvalu zatim razvucena rasveta po kampu sto je jos jedan veliki + dobro organizovano sluzenje pica (bar uvece kada sam ja bio) i to je jos jedan plus,e sad ima i minusa i prvi i naj veci UZASAN rostilj i rostiljdzija (covek meladno pita stacu vadi slinac iz nosa a zatim tom rukom hvata meso za pljesku > > ) standardno previse pucaca i to je od prilike moje vidjenje ove feste zao mi je sto nisam mogao duze da budem tamo jbga nadam se da cu dogodine da ispavim minus Slike kacim ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...