Dulence 96 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako..prodajem svoj Suzuki dr 750 Big.Motor je 1989 godiste i presao je 69000 km,registrovan do 7.2011.Zadnja guma mu je solidna dok bi prednju trebalo zameniti.Hladan malo teze pali,nesto sam citao po forumima i to bi trebalo samo karburacija da se odradi.Pre 70 km mu je zamenjen lanac bregaste,ulje (Motul),filter ulja i dotegnet balansirajući lanac.Imam i kres bar za njega ali mi se nesto ne svidja kako mu cuci pa sam ga skinuo.Ne znam sta bi jos rekao,ako nekog nesto inteeresuje slobodno nek pita ..kontakt moze na pp ili 062 85 34 067 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slicica.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da..cena 1300 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sređeno paljenje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cenim svaki komentar.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Malo si presao, moj DR je 5 godina mladji a ima vise KM heheheh :zdravo: :takoje: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 16, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan MEnjash za gliser!? -camac+ prikolica+ 40KS Dzoni!? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam prešao sa njim oko 7k..koliko je ko pre mene nemam pojma,kilometražu sam naveo radi reda,to je diskutabilno za svaki motor ..a šta ću sa gliserom ..da sam bar kraj nekog većeg jezera ili sl,kraj Save Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Video motor pre neki dan,i izgleda kao lutka . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video motor pre neki dan,i izgleda kao lutka . Fala komšo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas istekla registracija..cena dole..neregistrovan bez cenkanja 1100 eur :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan druze dali te zanima zamena za peugeot 125 cm tek registrovan u odlicnom stanju , pali odlicno i ladan i vruc . i naravno neka adekvatna doplata od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan moj tel 0640004940 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Peugeot..koji Peugeot..daj neki info Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas i dalje aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan moj tel 0640004940 Pazi za ovim sta radis, hoce da prevari za medalju! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da jedini stariji motor koji mozes prodati u Srbiji je Africa..a sto je tako ne znam?! Bez uvrede na vlasnike pomenutog modela ali mislim da je to "naduvano"..zapravo mi je i jedan od vlasnika tog motora rekao tako nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Video sam DR-a pre par dana i mogu reci da izgleda fenomenalno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da jedini stariji motor koji mozes prodati u Srbiji je Africa..a sto je tako ne znam?! Bez uvrede na vlasnike pomenutog modela ali mislim da je to "naduvano"..zapravo mi je i jedan od vlasnika tog motora rekao tako nesto Mozda je vlasnik tog motora bio "naduvan",pa ti to rekao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam DR-a pre par dana i mogu reci da izgleda fenomenalno! Hvala na lepim recima.. ..nije bio naduvan ..valjda.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo novih slicica.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo more ljudi..ima li kakvih zamena ako ne kes :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...