Bane-shadow 9 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, interesuje me kuda je najbolje ići iz Beograda do Borskog jezera i šta vredi usput videti. Što se mene tiče,može da ima i malo aut puta. U napred puno hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Pozarevac-Salakovac-Petrovac na Mlavi-Gornjacka klisura (manastir Gornjak)-Krepoljin-Zagubica (vrelo Mlave)-Crni vrh-Borsko jezero-Brestovacka banja-Bor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ali nije lose da ides i Beograd - Smederevo - Pozarevac - Veliko Gradiste (Srebrno jezero) - Golubac (Golubacka Tvrdjava) - (odavde ides Djerdapskom magistralom koja je prelepa, a i put je vrlo solidan) - Donji MIlanovac - Bor - Borsko jezero. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Pozarevac-Salakovac-Petrovac na Mlavi-Gornjacka klisura (manastir Gornjak)-Krepoljin-Zagubica (vrelo Mlave)-Crni vrh-Borsko jezero-Brestovacka banja-Bor. Ali nije lose da ides i Beograd - Smederevo - Pozarevac - Veliko Gradiste (Srebrno jezero) - Golubac (Golubacka Tvrdjava) - (odavde ides Djerdapskom magistralom koja je prelepa, a i put je vrlo solidan) - Donji MIlanovac - Bor - Borsko jezero. Nije loša ni prva putanja ali meni je lepša druga,pored Dunava. Prošle godine kada smo išli na moto skup na Borsko jezero pored Dunava smo išli ka Boru a preko Crnog vrha i Petrovca smo se vraćali sa skupa.Možeš i ti nešto slično da napraviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sestalno vozim po jarugama i brdimo ali put od zagubice preko crnog vrha je nesto najgore sto sam vozio a i nema zive duse.Iz bora smo se vracali na donji milanovac i to je ekstra put i za voznju i za uzivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari na savetima. Recite mi samo da li usput ima neka dobra kafanica,sa dobrom klopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 7, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pred prvi maj našli smo jednu lepu kafanicu u D.Milanovcu,zove se Poreč. Nalazi se u centru-preko puta usidrenog broda,ima pogled na dunav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...