Doca 675 Napisano Maj 3, 2011 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, drugar ima neku poznanicu koja poseduje ovaj motor (bmw k100) i nije u državi već neko vreme pa želi da ga proda. obzirom da on ništa ne zna o motorima pitao me je kako to sve ide a ja pitam vas jer ste iskusniji elem, motor je 1989. godište, prešao je 98000km, nije paljen od 2008. godine, znači treba novi akumulator i registracija od ulaganja. on mi je dao ove slike: moguće da neko od vas i zna ovaj motor e sad, on kaže da traži 3000 evra i to je upravo razlog zbog kog sam otvorio temu. malo sam tražio po netu i čini mi se da je cena previsoka za naše tržište, pogotovo što je potrebno još para za registraciju i akumulator, pa rek'o bolje da pitam ovde pre neko što mu kažem kakvo je stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski motorcikl , jedan od prvih sa el.ubrizgavanjem , pravio se od 1984... masina je redni "lezeci" chetvorocilindrash - pravio se i sa tri klipa takav od 750ccm i zvao se K75 - to su ochevi danashnjih BMW rednih mashina... Imao sam priliku da licno provozam oba i odgovorno tvrdim da su vrlo ozbiljne sprave. Pogledaj na kraju krajeva bilo koji drugi motor na 100000km i sve ce ti biti jasno. Na konkretnom primerku auspuh nije orginalni i treba obratiti paznju i na pneumatike jer stoji 3god... posedovale su ih mnoge policije sveta , a mnogi su i dan danas u upotrebi. Uz redovno servisiranje mogu da predju silnu kilometrazu - postoje skoro neverovatne priche o njima na netu , praktichno legende! Svugde drze cenu , ali kad dodash neophodna ulaganja dolazi se do toga da je dotichni primerak ipak skup. obarajte cenu i kupujte! Ako odustanete kolegijalno bi bilo da ponudite ovde na forumu i mozda uchinite uslugu i prodavcu i eventualnom kupcu... moja skromna procena je da se za motor trazi orijentacciono duplo vishe od realne vrednosti na trzishtu...nadam se da sam pomogao - sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Maj 6, 2011 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa nije nam cilj da obaramo cenu jer ni on ni ja nećemo da kupimo motor, već da ga prodamo mesto nje i onda njoj pošaljemo pare. zato sam pitao da li je cena realna, jer baš nemam ideju koliko bi mogao da vredi kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ok. nisam dobro skontao-izvinjavam se... ali stoji da je cena visoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...