Mare misfit86 0 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze koliko kostaju klip i dihtunzi za Hondu Dominator 650, da znam sta da ocekujem kada sutra odem kod majstora da me ne osisa kao ovcu i da li mi se vise isplati da sam kupim delove pa da odem do servisa ? Tesko da sam nesto mogu da uradim bez majstora .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 3, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Računaj oko 180e za klip sa karikama i još 30-50e za dihtunge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare misfit86 0 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 17, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da klip moze biti dosta povoljniji, naravno ceo komplet sa karikama, osiguracima i osovinicom. Ako se ne varam, u prox-u ne bi trebalo da je preko 120e! Naravno, postoej i klipovi nizeg kvaliteta koje mozes naci npr na eBay-u, a tu su i skuplji koji idu do 180e... Dihtunzi, set ili samo dihtung glave? Mislim da je set malo skuplji od 30e... bar 50! p.s. za kontakt uvoznika prox-a, posalji pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan daj malo informacija o motoru,koliko KM si presa,sta je sa ostatkom garniture u kakvom je stanju....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare misfit86 0 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan presao je oko 50 hiljada, majstori koji su ga otvarali kazu da mi je lanac bregaste ili kako se vec zove, ok. masina je manje vise u dosta dobrom stanju, osim klipa, kada ga vozis po kad kad klapne, ne cuje se stalno ali desi se u pocetku da klapara po malo i ne stalno. Pa sada mi preostaje da stedim malo i da to zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 13, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj spada u kvalitetne http://wossneronline.com/forged_pistons/index.php?main_page=product_info&cPath=50_61_87&products_id=413 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 13, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=49 Ovo ti je kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare misfit86 0 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svakako cu sacuvati sve kontakte, cim bude para javicu se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...