pronto 6799 Napisano Februar 5, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji. Prvenstveno vi sa kojima smo podelili avanturu koja je ovde prelepo opisana,a i svi ostali,hteo bih da vam kazem da je konacno stigao "plod" naseg proslogodisnjeg druzenja. Dragana i ja smo postali roditelji.Na svet je dosla nasa nova najveca briga i ljubav.Dobili smo cerku,zdravu,pravu,lepu i debelu Da vam svima ne saljem PP,resio sam ovako da vam se obratim,ujedno i da upozorim nove clanove druzine,da postoji velika verovatnoca da se super provedete,pa i da posle 9 meseci stigne jos veca nagrada za specijalno provedeno vreme u jednom trenutku zivota. Hvala jos jednom za kvalitetno druzenje. Srdacan pozdrav Dragana i Igor...a pozdravlja vas i Magdalena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 5, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci imali smo vrrrlo mladu inkognito ucesnicu... Bajkerka od nultog dana. Neka je zdrava, prava i ne previse debela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki RT 12 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Ugljevik R.Srpska BIH Motocikl: BMW R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od Zvjezdane i mene!!! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sada video,cestitamo, da ste mi svi zivi i zdravi! Pozdrav i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke od Jelene i Predraga!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 8, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis. Fotografije su extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1752 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji. Prvenstveno vi sa kojima smo podelili avanturu koja je ovde prelepo opisana,a i svi ostali,hteo bih da vam kazem da je konacno stigao "plod" naseg proslogodisnjeg druzenja. Dragana i ja smo postali roditelji.Na svet je dosla nasa nova najveca briga i ljubav.Dobili smo cerku,zdravu,pravu,lepu i debelu Da vam svima ne saljem PP,resio sam ovako da vam se obratim,ujedno i da upozorim nove clanove druzine,da postoji velika verovatnoca da se super provedete,pa i da posle 9 meseci stigne jos veca nagrada za specijalno provedeno vreme u jednom trenutku zivota. Hvala jos jednom za kvalitetno druzenje. Srdacan pozdrav Dragana i Igor...a pozdravlja vas i Magdalena Bravo, čestitamo i ja i Tanja......baš lepo....neka ste svi živi i zdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Februar 11, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje mami, tati i maloj Magdaleni. Magdalena ce nas uvek podsecati kako nam je bilo lepo na ovom putovanju http://www.youtube.com/watch?v=Fk8u1wa-dsU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke od Marice i Milana, sve najbolje. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 29, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nam je pocela ova sezona 2011, upoznali smo nepoznate ljude koji su postali prijatelji, videli smo lepe predele, vratili smo se kuci zivi i zdravi, a secanje ce ostati vecno. Milanu K1200S, MileGhostu i meni su poceli tih 11 dana sa startom u Innsbrucku gde smo se sreli sa nasim clanom Ivketom. Presli smo dobar deo Alpi, dalje pored Garda jezera i Milana do Toskane. Bilo je nezaboravno ! http://www.youtube.c...h?v=Zwh6NN3rvr0 Posto je video nestao, evo ga opet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja bi ovde ponovo isao........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 14, 2014 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I ja,organizuj Milane....ona vila je super,a i pozicija na kojoj se nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 28, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav svim ucesnicima ture Toscana 2011 Zao mi je sto nismo mogli (Dragana i ja) da vam se pridruzimo i na ostalim voznjama.Kapitalizam jbg....no dobro.Drago mi je da ste se vratili u zdravlju i nadam da ste videli nesto cega cete se dugo i rado secati.Mozda ponovo i doci.Zivi bili 100,200 godina Uploaded with ImageShack.us Dogodilo se na danasnji dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 28, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to je bio pravi april... Razvedri mi malo i ovaj trenutni, zalosni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo za pamćenje....hajdemo opet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 29, 2016 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cao Toskandzije, Prodje preko 5 godina od legendarne ture, cisto da cujem, gde ste ? Sta radite ? Jel padate jos sa motora na brzini od 2 km/h po makadamu ? Kako li radi onaj rostilj iza kuce ? Da li konjic ispod kuce jos uvek trcka ? Ajde da vidimo da li mozemo da skupimo ponovo sve ucesnike u ovu temu, steta bi bilo da se zaboravi........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 29, 2016 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 30, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene...zapravo nas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 31, 2016 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da ponovimo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javimo i mi. Izašli smo iz moto priče malo pre poplave 2014. u Obrenovcu. Od tada smo se oporavili što se tiče štete koju smo imali, a 29.10.2016. dobili smo ćerku Anu. Pozdrav svima. Jelena i Predrag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ma nešto se sprema???? jel da, Milane? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Novembar 13, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jeleni i Predragu cestitamo iz sve snage...nas cetvoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...