goshy 154 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1992 godiste 1000 km ranije zamenjeno ulje,filter,paknovi. Gume su mu ocajne,prednja je izduvala skroz, kupio sam zadnju samo treba da se montira. Nov akomulator, lanac i lancanici solidni,nisu pred zamenu. Predhodni vlasnik servisirao karburator,promenjene iglice u karbu. Farban komplet, ram je majstorski ofarban, na plastikama poneka resica,uglavnom izgleda odlicno. Desni semering popustio,kupio semeringe,dajem uz njega da se zamene. Agregat i menjac odlicni. Od dodatne opreme alarm,koji treba da se pretrese i mali vizir. Slike su trenutno ove, u ponedeljak slike komplet motora. Dakle,od ulaganja samo prednja guma i da se zameni ovo sto sam kupio- zadnja guma i semerinzi. Nov akomulator. Cena- za pocetak 1100 evra u zameni, za kesh ogroman popust. Zamena naked ili enduro uz malu doplatu ili malo vecu doplatu U zameni racunam prosek cena na moto berzi za vas i moj motor. Bolje slike u ponedeljak. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1123 Napisano April 30, 2011 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Telefon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 154 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 060 363 393 3 Dragan Dobijate gratis nalepnicu bandit na njemu To je neki prosli vlasnik nakacio. jedan retrovizor je skinut da se namesti staklo koje je bilo polomnjeno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan koliko presao i kakva mu je istorija,gde je bio itd....? sto je farban i sta je sve farbano?,da nije padano?sto je retrovizor polomljen?sta je sa lancem i spanerom u motoru,jel menjano to ili nije?koliko si dugo vlasnik?dokle je reg? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1123 Napisano Maj 3, 2011 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Leleeeee..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 154 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao motor.Moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 3, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan hocu ga i ja :'( za koliko je otisao? Moze i na pm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...