Jump to content

Moto Zajednica

Kocioni aparat

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova

Dobio sam savet da za moj MZ nadjem neki polovni japanski kocioni aparat za prednju kocnicu sa sve bocicom , pa reko da vidim za savet

koji bi najbolje pasovao i koje su otprilike cene , za polovni , naravno.

E da treba mi i Biksna u rotoru(valjda se tako zove onaj deo koji sluzi za paljenje na gurku).Gde bi to moglo da se nabavi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 208 postova

nisam bas siguran na sta mislis kad kazes kocioni aparat... ako mislis na celu prednju kocnicu - klesta, crevo i rezervoarcic sa klipom i rucicom, neverujem da ce pasovati na tvoju viljusku nijedan drugi sistem... A prepravljanje ne dolazi u obzir, ipak je to stvar koja te zaustavlja... Osim ako neko vec zna od cega se slazu kocnice sa tvojim MZ-a, ja neznam...

Ako ti je hica da imas japansku kocnicu napred, bolje razmisljaj da zamenis celu viljusku, to deluje komplikovanije ali mislim da je manje komplikovano nego da budzis kocnice koje nisu bas za njega...

Ajde pojasni malo sta konkretno hoces da uradis, znaci sta nevalja na tvom motoru?

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

pa verovatno mislis na gornji cilindar sa ruckom,to je mzova boljka....u principu sta god da nadjes posluzice... :)

• U prolazu, 35 postova

Da bre , na onu bočicu , koja mi je pukla , a i ručkica mi je slomljena , pa mi jedan tip reče da uzmem od nekog većeg japanca i uradim na bočici redukciju creva , pa reko mož biti da neko zna šta bi pasovalo

• Drug član, 4485 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

To ti se zove glavni kocioni cilindar ili kociona pumpa

• Svrati ponekad, 208 postova

Da bre , na onu bočicu , koja mi je pukla , a i ručkica mi je slomljena , pa mi jedan tip reče da uzmem od nekog većeg japanca i uradim na bočici redukciju creva , pa reko mož biti da neko zna šta bi pasovalo

Sto od veceg japanca? Pa na mz-u nemas 2 diska po 400mm... moze bilo koji japanac preko 200ccm, mislim da ti ne treba od jaceg od 500ccm, e sad zavisi kako bi stajala na guvernali, a to ti je najbolje uzivo da odes kod nekog ko ima pa od oka odredis da li ce ti lepo lezati u ruci i na motoru...

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

pa bocicu i rucku ima da uzmes na buvljaku na nbg,ali najbolje je da odes ako uzimas ceo aparat pa da probas kako stoji,pokusaj kod gedze ,tamo ima brdo krsa....,a redukciju creva nije problem uraditi.....

• U prolazu, 35 postova

Ma znam za taj na buvljaku , nego sam čuo da je lošeg kvaliteta  i da brzo opet pandrkne , pa mi je ova varijanta sa nekim kvalitetnijim komponentama izgledala zanimljivija.

A zna li neko nešto o ovoj biksni u rotoru

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

dok sam vozio MZ hteo sam da menjam celu rucku kocnice, komplet, ali kada sam cuo cenu, komplet kocioni cilindar, samo da ga nasrafis i sipas ulje je bio 6.500 din!! + rucica, +crevo +...

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Ducati 848evo

Ja sam u potrazi za glavnim kocionim za moju cagivu ali mi ne ide nesto ... :(

Ja hocu da platim i vise od toga ali nemam gde da uzmem :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja