djura 28 Napisano Februar 5, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda na disku. Probao sam ga. Alarm reaguje pri bilo kakvom pomeranju motora ili diranju samo disclocka. Sirena, kao sto rekoh ima 110dB, dobro se cuje i nevidjeno je neprijatna. Kada prestanes da pomeras motor (ili sa diras disclock), sirena stane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 5, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar. Jel imas neki komad viska salim se, gde ima kod nas da se kupi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda na disku. Probao sam ga. Alarm reaguje pri bilo kakvom pomeranju motora ili diranju samo disclocka. Sirena' date=' kao sto rekoh ima 110dB, dobro se cuje i nevidjeno je neprijatna.Kada prestanes da pomeras motor (ili sa diras disclock), sirena stane. [/quote'] To znaci da je prakticno NEMOGUCE sesti na motor, uspraviti ga, upaliti & krenuti, a da se pijukalo nije odavno oglasilo? Mislim na nas ''odsutne'' koji bi ga eventualno zaboravili da skinu, pa dodje do kras,bum,tras,fijuuu,ode sve u pm.... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da je prakticno NEMOGUCE sesti na motor' date=' uspraviti ga, upaliti & krenuti, a da se pijukalo nije odavno oglasilo? Mislim na nas ''odsutne'' koji bi ga eventualno zaboravili da skinu, pa dodje do kras,bum,tras,fijuuu,ode sve u pm.... :twisted:[/quote'] E upravo to. A inace sto se zaboravnosti tice, mislim da sam apsolutni sampion. Kljuc u kontakt bravi motora sam zaboravio sigurno 20 puta. Vrhunac je bio kada sam otisao u NS, parkirao motor, ostavio kljuc u bravi i otisao na sajam (Vecicrnogorac mi je ziv svedok ). Vratim se (posle 2 sata), motor na mestu....fin neki svet ti Vojvodjani Zbog toga nisam ni hteo da kupim disclock. Mislim da bih vec prvom prilikom krenuo dok mi je na tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan E upravo to. A inace sto se zaboravnosti tice' date=' mislim da sam apsolutni sampion. Kljuc u kontakt bravi motora sam zaboravio sigurno 20 puta. Vrhunac je bio kada sam otisao u NS, parkirao motor, ostavio kljuc u bravi i otisao na sajam (Vecicrnogorac mi je ziv svedok ). Vratim se (posle 2 sata), motor na mestu....fin neki svet ti Vojvodjani [/quote'] Ja sam ga zaboravio XY puta! Kad bi izmislili neki k.. protiv zaboravljanja kljuca, odmah bi ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E upravo to. A inace sto se zaboravnosti tice' date=' mislim da sam apsolutni sampion. Kljuc u kontakt bravi motora sam zaboravio sigurno 20 puta. Vrhunac je bio kada sam otisao u NS, parkirao motor, ostavio kljuc u bravi i otisao na sajam (Vecicrnogorac mi je ziv svedok ). Vratim se (posle 2 sata), motor na mestu....fin neki svet ti Vojvodjani [/quote'] Ja sam ga zaboravio XY puta! Kad bi izmislili neki k.. protiv zaboravljanja kljuca, odmah bi ga kupio. Kanap oko vrata....mada moze da bude malo nezgodno prilikom pada :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 6, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar. Jel imas neki komad viska salim se' date=' gde ima kod nas da se kupi??[/quote']Ja sam video da imaju takve alarme u onoj Extreme prodavnici na Batajnickom putu, ali sam zaboravio koliko kostaju. Djuro, koji je taj tvoj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video da imaju takve alarme u onoj Extreme prodavnici na Batajnickom putu' date=' ali sam zaboravio koliko kostaju. Djuro, koji je taj tvoj model?[/quote'] http://xena.de/prod_item.php?item=XN15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vecicrnogorac mi je ziv svedok ima jos zivih svedoka, ali si OPET zaboravio To znaci da je prakticno NEMOGUCE sesti na motor, uspraviti ga, upaliti & krenuti, a da se pijukalo nije odavno oglasilo? da, pojasnjenje za druga Paranoju (ubi te taj VW), pijukalo ce da vristi cim se takne motor... mozda ti kupimo takvog za rodjebdan i da ga stavis na auto.. :baeh: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Februar 6, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je ta Xena... Ja sam uzo obican alarm koji se ugradjuje u bajk i sad razmisljam na koji motor da ga stavim... :misli: Verovatno cu na GS-a, posto ce mi biti korisnije prilikom putovanja da imam neku zastitu od diranja stvari koje su na bajku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan da' date=' pojasnjenje za druga Paranoju (ubi te taj VW), pijukalo ce da vristi cim se takne motor... mozda ti kupimo takvog za rodjebdan i da ga stavis na auto.. :baeh: :mrgreen:[/quote'] HA,Ha,HA,HA... =D> =D> :prayer: e, skoro me niko nije ovako nasmejao i oraspolozio u rane jutarnje sate! Ja paranoican?! Cim je covek malo oprezniji i drzi Colt 45 s metkom u cevi - odma ga proglase ludim! :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima jos zivih svedoka' date=' ali si OPET zaboravio [/quote'] Gde da zaboravim coveka sa 3 para farmerki i 4 jakne na sebi?!? , nego je Ivan video to sve a pored motora nije bilo nikog, a ti si bio sa mnom....kad bolje razmislim, i ti si kriv koliko i ja. Kad znas kakav sam, moras da proveris i moju bravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde da zaboravim coveka sa 3 para farmerki i 4 jakne na sebi?!? ahhh, da... bejahu to slavna vremena... a onda sam kupio opremu, ozenio se, smirio .. ...kad bolje razmislim, i ti si kriv koliko i ja. Kad znas kakav sam, moras da proveris i moju bravu :shock: eto ti ga sad... to ti je ono, das mu prst, `oce celu ruku :wink: Nista, od sad ja brinem o kljucevima.. dakle predaj ih sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto prekidam off diskusiju :? , ali me zanima kol'ko novaca staje to cudo, posto i meni treba nesto tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto prekidam off diskusiju :? ' date=' ali me zanima kol'ko novaca staje to cudo, posto i meni treba nesto tako.[/quote'] a da kliknes na link koji sam postovao gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan a da kliknes na link koji sam postovao gore Vidi, moze i to... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 6, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma skupo. slican bez pistaljke 20E. i meni se jednom desilo da ga zaboravim... krenem kad ugasi se motor i nesto lupi, je reko gotov je menjac sjebo sam ga . Palim i opet polazim polako , opet STOP... i tek tad ukapiram sta je sva sreca nista nisam sjebo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 6, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Evo za zaboravne. Ovo je Fly Killer postavio na AMS i bas je genijalno i jednostavno. http://www.youtube.com/watch?v=Ri81bVThHeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Evo za zaboravne. Ovo je Fly Killer postavio na AMS i bas je genijalno i jednostavno. http://www.youtube.com/watch?v=Ri81bVThHeo POTPUNO GENIJALNO! Svaka cast na ideji. Samo ima jedna stvar koja mi se vise dopala - JAKNA! Jasa izgleda ima i kornjacu + smekerski izgleda. Moze li neko da provali o kojoj je rec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo za zaboravne. Ovo je Fly Killer postavio na AMS i bas je genijalno i jednostavno. Sjajno resenje!! Evo i jedno jednostavnije: i moje omiljeno (louis 1' date='95EUR): [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/pq/Iir9y_10001147520franw066lb.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolly 0 Napisano Mart 20, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sydney Australia Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj xena disckock i dosta sam zadovoljan snjim, ako ga neko proba metnit na ute odma se ukopca tako da je malo zeznuto za lopove! Ako imate neka pitanja.................pitajte :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 21, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan A postoji i najjednostavnije i najjeftinije resenje> Ako si motor parkirao tako da ti je prednji kraj prema npr. zidu, sto znaci da ces motor isterivati u rikverc, onda stavis disc lock na gornji deo diska, tj, tik uz amotrizer. A ako ti je bajk parkiran tako da ces ga isterivati pravo (sednes i vozis) onda lock stavis na donji deo diska, tj kod kandze. Tako u kom god pravcu da krenes ne mozes da predjes ni 2cm a da ti se motor ne ukopa. Ja sam svoj DL zaboravio 100 puta i pred toga nemam ni jednu ogrebotinu na viljusci, samo stane u mestu kao da mi je ostao u brzini ugasen. Mislite o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 14, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda na disku. Probao sam ga. Alarm reaguje pri bilo kakvom pomeranju motora ili diranju samo disclocka. Sirena' date=' kao sto rekoh ima 110dB, dobro se cuje i nevidjeno je neprijatna. Kada prestanes da pomeras motor (ili sa diras disclock), sirena stane. [/quote'] To znaci da je prakticno NEMOGUCE sesti na motor, uspraviti ga, upaliti & krenuti, a da se pijukalo nije odavno oglasilo? Mislim na nas ''odsutne'' koji bi ga eventualno zaboravili da skinu, pa dodje do kras,bum,tras,fijuuu,ode sve u pm.... :twisted: A šta se dešava kada se otkljuèava? Pretpostavljam da moraš da budeš ekstra nežan, ili odoše uši pošto si u tom trenutku savijen i vrlo blizu sprave? Enivej, izvlaèim temu iz naftalina pošto nameravam da novi motor obezbedim malo bolje... pogledao sam one Xena linkove, i video zanimljiv komplet - DiskLock (100€) + nešto što pretpostavljam da služi da se za DL zakaèi lanac (40€) + lanac (90€). E sad, verujem da lanac može da se zameni nekim ne toliko skupim.... Kakva su mišljenja cenjenog auditorijuma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 14, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A šta se dešava kada se otkljuèava? Pretpostavljam da moraš da budeš ekstra nežan' date=' ili odoše uši pošto si u tom trenutku savijen i vrlo blizu sprave? [/quote'] ne moras da budes nezan jer se sirena ne aktivira istog momenta, nego postoji mali 'gap' koji ti je dovoljan, da to sve uradis na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 14, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, zastite nikad dosta :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...