Nemanja87 2 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je stopaljka za atlantika 500 2002 g., pomagajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2240 Napisano April 27, 2011 Skuteras, 3728 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cela ili samo staklo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6120 Napisano April 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6133 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Atlantic 500 ima štopaljke samo iscela - ne može se staklo odvojiti. Kod nas je mrka kapa za to. Pogledaj u temi koju sam postavio za delove variomata - probaj kontaktirati te ljude za tvoj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano April 27, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Jel nije isto od atantic 200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6120 Napisano April 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6133 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije isto. Ne idu ni na koji drugi model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema nigde okrenuo sam sve moguce ljude, jos nadjem lika u nisu ima slupanu ali ostala mu leva a meni desna treba, smor, a kod uvoznika se ceka 2-3 meseca i kosta 95e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2240 Napisano April 28, 2011 Skuteras, 3728 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Okreni "moto-bike" ako vec nisi. Imaju za Atlantik 200, sigurno da mogu da naruce i za 500 da stigne brze nego kod ovlascenih. A sto se ovlascenih tice to je tuga. Jbt, ne mogu da verujem da za aktuelne modele oni nemaju najosnovnije delove, a hoce da drze servise. Sve bih ja to pozatvarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate ti po ovalscenim su teske budaletine, zovem ih za filter vazduha i lik mi izjavljuje kao ma ne drzimo mi delove za te starije modele.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...