miša bmw 284 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam pazario novi motor, stvarno teška srca prodajem ovaj fantastični. U perfektnom je stanju,1998, registrovan do Jula ove godine. Može se videti na mojim putopisima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49316-bmw-motorrad-days-2010-garmish-partenkirchen/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55552-do-afrike-u-novembru-od-sahare-do-grudvanja-u-slo/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47043-balkan-moto-tour-2010/ Slike postavljam sutra kad ga slikam sa novim Kraš barovima i paktregerom na topu. Ne zanimaju me zamene, samo keš,4000 Evropskih. Miša 0638858005 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 27, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmmmmmmm aj mi prodaj filter vazdusni stari,da osetim malo Saharski pesak da omirisim to mamu mu njegovu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmmmmmmm aj mi prodaj filter vazdusni stari,da osetim malo Saharski pesak da omirisim to mamu mu njegovu!!! Aaaaahahaha... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmmmmmmm aj mi prodaj filter vazdusni stari,da osetim malo Saharski pesak da omirisim to mamu mu njegovu!!! Mirishe na suvu prasinu jer to i jeste - nije pesak kakav se vadi sa dna reke.. A bembara je stvarno lepa, stoji joj belo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 27, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmmmmmmm aj mi prodaj filter vazdusni stari,da osetim malo Saharski pesak da omirisim to mamu mu njegovu!!! Mirishe na suvu prasinu jer to i jeste - nije pesak kakav se vadi sa dna reke.. A bembara je stvarno lepa, stoji joj belo... kaze se "pesak" a ne "prasina",naravno...da je prasina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh ti docarati jer vecina ima predstavu da je pustinja prekrivena peskom - ali nije, prekrivena je prasinom. Povrsina je crvenkasta (spaljena od sunca), kad se malo skloni onda je boje peska...bio, mirisao, hodo i vozio se po njoj i od onda je ne zovem "pesak".... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan A koju makinu si uzeo ako nije tajna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna druže, BMW K 1200 R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1101 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna druže, BMW K 1200 R UHHHH Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo bi da vozim ! no bice jednog dana a mozda i pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh ti docarati jer vecina ima predstavu da je pustinja prekrivena peskom - ali nije, prekrivena je prasinom. Povrsina je crvenkasta (spaljena od sunca), kad se malo skloni onda je boje peska...bio, mirisao, hodo i vozio se po njoj i od onda je ne zovem "pesak".... da da kontam ,voleo bi samo jednom da proganjam motor u toj pustosi pa makar mi i ostao u pesku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh ti docarati jer vecina ima predstavu da je pustinja prekrivena peskom - ali nije, prekrivena je prasinom. Povrsina je crvenkasta (spaljena od sunca), kad se malo skloni onda je boje peska...bio, mirisao, hodo i vozio se po njoj i od onda je ne zovem "pesak".... da da kontam ,voleo bi samo jednom da proganjam motor u toj pustosi pa makar mi i ostao u pesku Ne ostaje taj druže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Sve se tamo zaglavljuje i ostaje, kamile, 4x4, motori, ljudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Maj 9, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ja povodom ovog motora posto je bio kod mene u garazi nekih 20-ak dana (ne na opravci nego da ne stoji napolju dok se Misa ne snadje za garazu),a i da pomognem prijatelju u prodaji Motor je u odlicnom stanju,ima dosta dodatne opreme i Misa je bas vodio racuna o njemu zato bi bilo lepo da nadje novog vlasnika na forumu koji ce mu takodje posvetiti isto toliko paznje Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Jun 1, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Meni uskoro dolazi kupac.. oce da pazari aprilu... to je pola posla... sledece polovinu ne mogu da namaknem odjedared ni da se okrenem naglavacke... a gledam slike, citam komentare, suze mi lagano naviru a u sebi (mada nije fer prema kolegi) navijam da se niko bar jos neko vreme ne javi... bar do zime.. nesto mi govori da cu tada svih 4K evropskih imati na gomili... Izvini na offu.... (smrc) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4338 Napisano Jun 1, 2011 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni naziv oglasa! Ko bi ga kupio ovako,kad ga ne dajes od srca nego places za njim. Kazi lepo,da se sa srecom vozi novi gazda,da uziva koliko i ti,bla,bla,bla... Ziv bio! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Promeni naziv oglasa! Ko bi ga kupio ovako,kad ga ne dajes od srca nego places za njim. Kazi lepo,da se sa srecom vozi novi gazda,da uziva koliko i ti,bla,bla,bla... Ziv bio! Hvala na savetu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Jun 4, 2011 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan jes' vala kao topalovici kad ispracaju deda Panteliju... ja sam pogledao oglas misleci da prodajes nesto havarisano... pa mu pevas ispracajnu elegiju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan jes' vala kao topalovici kad ispracaju deda Panteliju... ja sam pogledao oglas misleci da prodajes nesto havarisano... pa mu pevas ispracajnu elegiju Pa i pevam mu druže... imam ga taman toliko da sam sa njim napravio toliko lepih vožnji, da ih svakome samo poželeti mogu, a sa toliko sam poverenja kretao na put, da ni jednog trenutka, bilo gde nisam ni pomislio na njega. Ja ga ispraćam, i nadam se da će budući vlasnik preći bar koliko ja, sa uživanjem sa kojim sam se ja sa njim vozio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 6, 2011 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razume on kakva je tuga u srcu kada se rastaješ sa BMWom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Jun 6, 2011 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan pa sto se rastajete ?? okaci ga na zid?? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan pa sto se rastajete ?? okaci ga na zid?? Pa i bih druže, da mi "komšije# dozvoljavaju dva motora, ali, ako se sklope kockice,ne rastajemo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 11, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa maccina. Kockice: " Skopite se!!! " 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa maccina. Kockice: " Skopite se!!! " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...