Jerej 17 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tanjir od digija, star dve godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan taman za talandaru :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan salim se jbt nesmes se ni nasaliti odma - Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, jel moze da se zna sta je to "tanjir od digija"? Mozda mi treba, a ni ne znam da tako nesto postoji. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 3, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan A, jel moze da se zna sta je to "tanjir od digija"? Mozda mi treba, a ni ne znam da tako nesto postoji. Satelitska antena,bez rotora,tj fixna je,a digi je firma koja je provajder tih kanala ili kako se vec kaze. Ja imam taj Digi,mesecno 390din osnovni paket,nije nesto,al za te pare matori je odusevljen "zivotinjama" jer ima 5-6 kanala,OPSTANAK PO CEO DAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, jel moze da se zna sta je to "tanjir od digija"? Mozda mi treba, a ni ne znam da tako nesto postoji. Satelitska antena, bez rotora,tj fixna je, a digi je firma koja je provajder tih kanala ili kako se vec kaze. Ja imam taj Digi, mesecno 390din osnovni paket, nije nesto, al za te pare matori je odusevljen "zivotinjama" jer ima 5-6 kanala, OPSTANAK PO CEO DAN HVALA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 4, 2011 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim u DIGI TV-u i DIGI NET-u, tako da slobodno mene mozete za sve da pitate, a da ne bude cist off, zavisno od serije, 90% nasih tanjira je kvalitetno (stizu iz Rumunije) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude off, jel tanjir kompletan (lnb, tanjir, nosac), eventualno sa risiverom? a za juznog, jel vam treba instalatera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...