Jump to content

Moto Zajednica

digi

Recommended Posts

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

A, jel moze da se zna sta je to "tanjir od digija"? Mozda mi treba, a ni ne znam da tako nesto postoji. :zbunjen::)

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

A, jel moze da se zna sta je to "tanjir od digija"? Mozda mi treba, a ni ne znam da tako nesto postoji. :zbunjen::)

Satelitska antena,bez rotora,tj fixna je,a digi je firma koja je provajder tih kanala ili kako se vec kaze.

Ja imam taj Digi,mesecno 390din osnovni paket,nije nesto,al za te pare matori je odusevljen "zivotinjama" jer ima 5-6 kanala,OPSTANAK PO CEO DAN :Mina:

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Satelitska antena, bez rotora,tj fixna je, a digi je firma koja je provajder tih kanala ili kako se vec kaze.

Ja imam taj Digi, mesecno 390din osnovni paket, nije nesto, al za te pare matori je odusevljen "zivotinjama" jer ima 5-6 kanala, OPSTANAK PO CEO DAN :Mina:

HVALA! :)

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

Ja radim u DIGI TV-u i DIGI NET-u, tako da slobodno mene mozete za sve da pitate, a da ne bude cist off, zavisno od serije, 90% nasih tanjira je kvalitetno (stizu iz Rumunije)

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja