Djomla199 564 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu XT660X 2007 god.,prva registracija kod nas 2009 god. znači tad i uvežen,poseduje 3 ključa,prešao 13900 km. Cena 4800 eur. uz njega idu i fabrički auspusi i kaciga koja je nova ali bukvalno.Ljudi sa foruma znaju o čemu se radi,sve radi sve ispravno. tel.063/588-980 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan ...extra, naravno.. nego 'ajd sad cuveno pitanje "posto samo kaciga" posto je moj broj, a i ovakav model trazim. A mogu i da ti dam moju novu pa pokloni nju uz motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je platio 160 eur, evo i gde http://www.motooprema.net/kac.htm ,i nosio sam je par puta,mislim da je 140 eur. ok cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan 130 je bila na sajmu u Novom Sadu takva. Sve pohvale za motor,znam bivseg vlasnika! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano April 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje znam bivseg vlasnika,i vozio sam ovaj motor.Odlican motor!Preporuka!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Ja se prijavljujem za kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 25, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan PAstrana model, znam ex vlasnika preporucujem ,motor je extra... Izduvi su muzika kako rade... kao i ceo bajk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan PAstrana model, znam ex vlasnika preporucujem ,motor je extra... Izduvi su muzika kako rade... kao i ceo bajk aha Travis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan hvala na komentarima,motor i jeste extra,Tamanitu imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fix. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepo motorce.. Srecno sa prodajom.. Ja sam imao isti i svaka preporuka za motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Two Brothers издуви посебан звук производе! Срећно са продајом! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Zatvaram prodaju.Razmišljao sam da ga prodam i kupim veći auto a jeftiniji motor ali ipak sam odlučio da ga zadržim i kupim manji auto. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...