Jump to content

Moto Zajednica

Shinko gume?

Recommended Posts

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

10 dana pre nego sto sam prodao F800 na Curetov nagovor sam stavio ovu gumu i odusevio se. Testirao sam je koliko sam mogao za tako kratak period i napravio oko 600km... ! Na asfaltu drzi ko' Anakee a na off-u je bolja od Anakee, po meni bolja od Metzeler Tourance

705 SERIES

DUAL SPORT TIRE

http://www.shinkotireusa.com/

JLVlz_705series.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 1988 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Danas stigao par Shinko 705-ica. Porucio sam kod uvoznika, firme B&T iz Beograda. 90/90-21 je 5500, 130/80-17 7700 i bezobrazno skupa postarina od 1150 (Post Express).

Za utiske ce te morati pricekati neko vreme jer sam jos uvek bez motora 1moto3.gif

fYG01_20110518003.jpg

9d2dr_20110518004.jpg

1jJjs_20110518005.jpg

iwU7O_20110518007.jpg

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

sem ako nisi u fazonu da lomis kljucnu kost ili bar lakat, pozdravi shinko i otvori se(za jednu od najbitnijih stvari na motoru)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

s obzirom da donisim schinko gume iz grcke, i da ih vozim na motoru,moram da ipak priznam da su odlicne,pogotovu za te pare za koje se kupuju,

i pre bi kupio za 50e prednju schinko novuu nego za 30 e40e neku polovnu...mala je razlika u ceni da bi se razmisljali.

na suzukija sam stavio schinko podijum gume o moram priznati da lepe za asfalt,cak su i po kisi odlicne, jos kad se malo ugreju po toplom vremenu motor mi lezi kao po sinama,inace imaju i dobar izbor guma za scutere i cetvorotockase, i sto je najbolje jeftine su...

• Advanced Member, 1988 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

sem ako nisi u fazonu da lomis kljucnu kost ili bar lakat, pozdravi shinko i otvori se(za jednu od najbitnijih stvari na motoru)

Odakle ovo? Misljenje, iskustvo ili iz tudjih prica?

Ja nisam uspeo naci neke posebno negativne komentare za konkretno ovaj model (705). Odnosno nista negativnije nego za bilo koju drugu gumu. Za svaku ima ljudi koji su odusevljeni i onih koji tvrde da je najgore moguce djubre. Ranije je bilo problema sa zadnjom gumom 150 al' je to reseno novom konstrukcijom. Ovo sve su iskustva Amera sa ADV foruma, ima tema od 110 strana :D

U svakom slucaju ovo je vec kupljeno tako da ce posluziti svrsi. 1neznam.gif

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

nisam napomenuo da to smatram samo za sport-turing i sport gume, u druge tipove se ne razumem....smesa je ocajna, kad sam kupio motor, na njemu su bile shinko, osetno losije kocenje nisam primecivao pre promene, ali sam stalno gubio zadnji kraj u krivini, bile su u losijem stanju, ali ne katastrofalnom, prednja je bila nova...posle sam stavio bt016, i zalepio se za asfalt....mozda preterujem ali na gumam ne treba stedeti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja