nenooo 46 Napisano April 24, 2011 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko iskustva sa tom firmom i kakvi su utisci? vidim da je uvoznik www.motoprogram.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam citao, kolege na zapadu hvale ove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 26, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 10 dana pre nego sto sam prodao F800 na Curetov nagovor sam stavio ovu gumu i odusevio se. Testirao sam je koliko sam mogao za tako kratak period i napravio oko 600km... ! Na asfaltu drzi ko' Anakee a na off-u je bolja od Anakee, po meni bolja od Metzeler Tourance 705 SERIES DUAL SPORT TIRE http://www.shinkotireusa.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4492 Napisano Maj 18, 2011 Advanced Member, 1988 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao par Shinko 705-ica. Porucio sam kod uvoznika, firme B&T iz Beograda. 90/90-21 je 5500, 130/80-17 7700 i bezobrazno skupa postarina od 1150 (Post Express). Za utiske ce te morati pricekati neko vreme jer sam jos uvek bez motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13595 Napisano Maj 18, 2011 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam istrazivao, Shinko je 1998. godine ako se ne varam, kupio tehnologiju i kalupe od Yokohame. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 18, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan sem ako nisi u fazonu da lomis kljucnu kost ili bar lakat, pozdravi shinko i otvori se(za jednu od najbitnijih stvari na motoru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 18, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ Karaula, ajde malo detaljnije, ovakve crne misli obrazlozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da donisim schinko gume iz grcke, i da ih vozim na motoru,moram da ipak priznam da su odlicne,pogotovu za te pare za koje se kupuju, i pre bi kupio za 50e prednju schinko novuu nego za 30 e40e neku polovnu...mala je razlika u ceni da bi se razmisljali. na suzukija sam stavio schinko podijum gume o moram priznati da lepe za asfalt,cak su i po kisi odlicne, jos kad se malo ugreju po toplom vremenu motor mi lezi kao po sinama,inace imaju i dobar izbor guma za scutere i cetvorotockase, i sto je najbolje jeftine su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4492 Napisano Maj 18, 2011 Advanced Member, 1988 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan sem ako nisi u fazonu da lomis kljucnu kost ili bar lakat, pozdravi shinko i otvori se(za jednu od najbitnijih stvari na motoru) Odakle ovo? Misljenje, iskustvo ili iz tudjih prica? Ja nisam uspeo naci neke posebno negativne komentare za konkretno ovaj model (705). Odnosno nista negativnije nego za bilo koju drugu gumu. Za svaku ima ljudi koji su odusevljeni i onih koji tvrde da je najgore moguce djubre. Ranije je bilo problema sa zadnjom gumom 150 al' je to reseno novom konstrukcijom. Ovo sve su iskustva Amera sa ADV foruma, ima tema od 110 strana U svakom slucaju ovo je vec kupljeno tako da ce posluziti svrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan nisam napomenuo da to smatram samo za sport-turing i sport gume, u druge tipove se ne razumem....smesa je ocajna, kad sam kupio motor, na njemu su bile shinko, osetno losije kocenje nisam primecivao pre promene, ali sam stalno gubio zadnji kraj u krivini, bile su u losijem stanju, ali ne katastrofalnom, prednja je bila nova...posle sam stavio bt016, i zalepio se za asfalt....mozda preterujem ali na gumam ne treba stedeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan a pojma nemam koja je oznaka za te shinko sport turing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...