Jump to content

Moto Zajednica

predstavljanje :)

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Dobro vreme svima i pozdrav. Prvo pismo ! Ja sam Zoran iz Novog Sada 36 godina Vozač kamiona B,C,E,& Stolar . Nemam Motor Pod Prvo ! Pod dva Nemam A kategoriju Pod tri Treba mi pomoć Širih razmera jer sam nov !

Odluka da se upustim u vožnju bike je po odavno odležala kao flaša starog vina u meni.?? Nemam prekršaja u saobraćaju i udesa. Vozač sam preko 10 godina neznam ni sam više koliko Celu srbiju sam išpartao kamionima tako da znam gde živim i koliko je lepa ova Srbija !

No šta reći ! Prvi krivac je komšija kog sam gledo kao klinac 80-tih ,jer je furao samo GPZ-e a i ribe koje su se lepile oko njega Par puta me je provozao kao klinca sa 14,15 godina i osetio sam šta je 150 km/h ,a šta je 180 km/h Brzina na dva točka Sećam se starih vremena kod petlje Mišeluka raznih Budženja Zolje, BT-a,CTX-sa i svega ostalog Moj motor koji sam krao i vraćo jednom agronomu na selu na raspustu je bio ATX specijal. Lepa sećanja imam sa njim ,po njivama i letnjim putevima ,a vijala me i murija xexexe jbg klinac ! . Takoreći kao klinac zavoleo sam kros vožnju, no jedan drugi extremni sport mi je bio na prvom mestu tako da je Bike ostao nedosanjan san. Koji je zreo sada !!

Ono što želim da kupim je plafon i od kubika i u opšte !! Mnogo posmatram sve oko izbora ali moj izbor je motor koji sam Video pre 5 godina KLE 500 Malo sam ga i probao tada i reko sebi kad budeš bio spreman doćiće i to na red ! Brine me polaganje Mada i ne ali poznavajući iz iskustva sa C i E kat. Šta rade na testovima i kako zavlače mačku po džaku svi redom od saobraćajaca muka me već hvata pri pomisli ?!! Ekstrem nisam ni egzibicionista jednostavno želim da pazarim motor ,položim prvo za značku ! I to je to Bilo koji saveti su mi dobro došli nigde nežurim hmm. Pozz svima Zoki ( brzo možeš svuda da stigneš ali to nemora da znači ,sporo ali sigurno stižeš uvek )

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja