acim 767 Napisano April 24, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu Shoei XR1000, replika francuskog trkača Sébastiena Charpentiera (prvak sveta u Supersport kategoriji 2005. i 2006.), veličina L (obim glave 59-60cm), ima unutrašnji pinlock vizir protiv magljenja, cena 145€ (nova je koštala 480€). Novi vlasnik samo treba da je opere i da se vozi Sa glavnim vizirom: Bez vizira (veoma lako se skida): Unutrašnjost: Sa glavnim i pomoćnim (pinlock) vizirom protiv magljenja: Samo pinlock vizir protiv magljenja: Slike visoke rezolucije možete pogledati ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam XR-1000, i mogu da kažem da je za kacige "Mercedes". Ali to mnogi ne znaju, i pre će da kupe novu "komercijalnu" kacigu, ali stvar izbora i znanja... druže imao sam ih preko 50 komada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan pre će da kupe novu "komercijalnu" kacigu, ali stvar izbora i znanja... Zbog toga sam i spustio cenu Većina razmišlja da je bolje da kupi novu kacigu od cca 150€ nego polovnu (iako je kao nova koštala 480€). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ih,da je bar malo manja pa da je uzmem za sebe,šteta.Stvarno džabe kaciga. Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Maj 4, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ubačene nove slike na kojima se vide detalji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Maj 14, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 145€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Maj 20, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...