Batocinac 19 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Danas odem u komsiluk na pivo i naleti jedan od komsija sa recima "Komsija,znam da odavno vozis motore i taj rad,moj brat prodaje hitno Jawu 350". Odem ja da pogledam,ne bude mi tesko,naravno posto popih pivo,motor jawa 350,nepaljena 8 god,stublina skinuta,obredjene,novi klipovi,covek je spremao za sebe pa odustao i od tada stoji u batari Karoserija nije losa,nije padano sa nje,ocuvana,nemam reci,ima papire i sve to.....cena,ne smem da vam kazem....70e....dzabalesku.... Tako ti dodjem ja danas kuci i juris na net......poprilicno hvaljeni motori ali svi kazu da im je struja mana....procitam ovde da ima ljudi koji rade besplatinsko..... Razumem se oko mehanike,sklopio bih je sam za jedno popodne,nije problem.... Interesuje me sta mislite,i gde bih mogao naci delove za nju.....? I,kakve su cene delova? Da li vredi ulagati? Platine i poljenje bi trebalo odmah srediti....voljan sam,zapala mi ja oko pa hocu da cujem sta vi mislite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano April 23, 2011 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ceo jedan podforum o Jawama. Tu mozes sve naci sta te zanima. Da li vredi? Pa da li tebi vredi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano April 24, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi ne vredi ne bih dosao ovde i raspitivao se,zer ne? Jbs ga,novac nije toliki problem,samo,npr. sada mi trebaju dihtunzi da bih je sklopio i platine i gde da ih nadjem? Razumes me sta hocu reci? U svakom slucaju,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...