tindirbp 289 Napisano April 21, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dacu ga za 40 evra komplet je sa nosacem,monolock, sa 2 kljuca,ima ostecenje katadioptera treba se zamenuti a i nemora,kako ko oce, napuklo je,tj nema 1|4 te plastike ukrasne,a ima da se naruci nije skupo cuo sam da je oko 7-8 evra,bice i slika moram slikati sutra 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lz 4 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd-stari grad Motocikl: Piaggio x9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan slike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 22, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dacu ga za 40 evra komplet je sa nosacem,monolock, sa 2 kljuca,ima ostecenje katadioptera treba se zamenuti a i nemora,kako ko oce, napuklo je,tj nema 1|4 te plastike ukrasne,a ima da se naruci nije skupo cuo sam da je oko 7-8 evra,bice i slika moram slikati sutra drago mi je za minus,samo mi navedi razlog sta je tu lose??????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 23, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan slike ee druze bice slika samo da popravim telefon nemam kako da ga uslikam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...