marko4 0 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih vam zahvalan kad biste mi preneli neka iskustva i savete o kupovini, konkretno o motorima R6 i Suzuki GSXR 600 2008 godiste... UNAPRED ZAHVALAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Po raznim testovima koje sam citao, suzuki je udobniji i bolji motor za svakodnevnu upotrebu, dok je yamaha bolja za stazu. Najbolje ti je da provozas i jedan i drugi pa da sam doneses zakljucak. Srecno sa kupovinom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/52-vozili-smo/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 23, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ta dva motocikla se nemogu porediti,jamaha je bolja jedno 3 puta minimum,ne zato sto je ja imam nego iz prakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4 0 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa na sta konkretno mislis kad kazes 3 puta bolja? i nasao sam r6 2008 4000km 7000evra jel nije mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Da je yamaha tri puta bolja ne bi postojali toliko detaljni uporedni testovi klase 600cc..Oba motora su kvalitetna kupi onaj koji ti bolje ''legne'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...