Jump to content

Moto Zajednica

BJB okupljanje na Fruskoj Gori, skup u 10h na Zmaju.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Nema :(

Hvala članu koji mi je ponudio spavanje kod njega kući, izvini zaboravio sam nick (baš slaobo pamtim imena a tek nick-ove) ali znam da voziš TransAlp-a 2004.

six :)

Za sex znas, lako se pamti, pa onda samo pomislis - e nije, i jeste.. i eto ti. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Pricaju dva prijatelja;

- Jeli rodjo kad bi se probudio u satoru i osetio da te boli dupe, jel bi rekao nekom?

Naravno da nebih - odgovara Kao iz topa prijatelj.

- A kad bi se p0cesao po dupetu i osetio vazelin, jel bi rekao nekome?

Pa naravno da nebih - jos brze odgovori prijatelj.

- A kad bi iz guze izvadio kondom jel bi rekao nekome?

Pa naravno da ne bih pricao nikome, sta je tebi?

- Nego prijatelju da te pitam: Jer hoces samnom na kampovanje?

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ne znam sta da napisem a da neko vec nije napisao.

Mogu da napisem da je celokupno druzenje bilo jako lepo i nadam se da se vdimo uskoro na sledecem okupljanju.

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ja moram da kažem da sam preko Fruške gore praktično samo preletio. Drugar i ja smo krenuli sa ciljem (okupljanje) na Fruškoj gori, ali kad smo došli gore... Jednostavno smo osjetili da nam nije mjesto tu. Po meni, zakasnili smo dovoljno da propustimo ono inicijalno upoznavanje koje se desilo na Zmaju i sve je krenulo odatle. Upoznao sam Jasminka (VIR pretpostavljam), koji je nakon nekih 10ak do 15ak minuta krenuo za BG svojim Harlijem. Nas dvojica smo nekih 10ak minuta nakon Jasminka, neopaženo se izvukli i zapalili za Apatin.

Čitajući postove ljudi koji su bili i ostali, kao i onih koji su bili i otišli, pade mi nešto na pamet. Obzirom da je očigledno kako ima dosta ljudi koji su da kažem "sramežljivi" što se tiče upoznavanja i tog nekog prvog živog kontakta, mislim da bi na okupljanjima trebala da postoji jedna persona (ili više), da ne kažem PR skupa. Jedino zaduženje tog (ili tih) PR-a bi bilo dočekivanje novopristiglih članova (uvijek će da bude neko ko neće moći da dođe na mjesto okupljanja i pokreta) i njihovo upoznavanje sa rajom koja je već tu (negdje gdje je okupljanje). Bilo bi dobro da taj neko bude opštepoznat među rajom na forumu. Na taj način bi se taj prvi i najveći korak (od sedam milja) značajno skratio i samo druženje koje bi proisteklo odatle bi bilo znatno kvalitetnije.

Ne želim samo da me neko krivo razumije. Meni jeste KRIVO što nisam mogao da dođem na Zmaja i da se vozim sa svima vama do gore i da ostanem da se družimo, ali mi jeste DRAGO da je onima koji su bili gore bilo lijepo. Pa čak i kad su skupljali Mjesečev polen. :D :D :D

Nadam se da ću slijedeću put doći u pravo vrijeme na pravo mjesto.

Pozdrav.

• Svrati ponekad, 116 postova

Eeee Castore, grdno si pogrešio.

Ja sam došao u nedelju i 12h i nisam se pokajao.

Odma mi je prišao NešaXX i pozdravio, iako me prvi put u životu vidi.

Sledeći put nemoj da se premišljaš, nego se stvori kako znaš i umeš  ;)

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Paki, nisam se ja premišljao. Nisam mogao da dođem na Zmaja, jer je drugar radio do 1... Inače bi ja došao. Ma nema veze. Biće bolje na slijedećem okupljanju.

• Svrati ponekad, 116 postova

Ma nisam ni mislio na okupljanje na Zmaju. Mislio sam na dolazak na Frušku goru.

Ja sam došao sam iz Beograda i nisam se pokajao

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

Veruj mi da ti za upoznavanje ljudi definitivno ne treba nikakav Pimp.

Samo dodjes, kazes zdravo, neki te iskuliraju, a neki pozdrave i to je to.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Ja moram da kažem da sam preko Fruške gore praktično samo preletio. Drugar i ja smo krenuli sa ciljem (okupljanje) na Fruškoj gori, ali kad smo došli gore... Jednostavno smo osjetili da nam nije mjesto tu. Po meni, zakasnili smo dovoljno da propustimo ono inicijalno upoznavanje koje se desilo na Zmaju i sve je krenulo odatle. Upoznao sam Jasminka (VIR pretpostavljam), koji je nakon nekih 10ak do 15ak minuta krenuo za BG svojim Harlijem. Nas dvojica smo nekih 10ak minuta nakon Jasminka, neopaženo se izvukli i zapalili za Apatin.

Čitajući postove ljudi koji su bili i ostali, kao i onih koji su bili i otišli, pade mi nešto na pamet. Obzirom da je očigledno kako ima dosta ljudi koji su da kažem "sramežljivi" što se tiče upoznavanja i tog nekog prvog živog kontakta, mislim da bi na okupljanjima trebala da postoji jedna persona (ili više), da ne kažem PR skupa. Jedino zaduženje tog (ili tih) PR-a bi bilo dočekivanje novopristiglih članova (uvijek će da bude neko ko neće moći da dođe na mjesto okupljanja i pokreta) i njihovo upoznavanje sa rajom koja je već tu (negdje gdje je okupljanje). Bilo bi dobro da taj neko bude opštepoznat među rajom na forumu. Na taj način bi se taj prvi i najveći korak (od sedam milja) značajno skratio i samo druženje koje bi proisteklo odatle bi bilo znatno kvalitetnije.

Ne želim samo da me neko krivo razumije. Meni jeste KRIVO što nisam mogao da dođem na Zmaja i da se vozim sa svima vama do gore i da ostanem da se družimo, ali mi jeste DRAGO da je onima koji su bili gore bilo lijepo. Pa čak i kad su skupljali Mjesečev polen. :D :D :D

Nadam se da ću slijedeću put doći u pravo vrijeme na pravo mjesto.

Pozdrav.

Jeste li Vas dvojca bili na crnoj yamahi sa sivim jet kacigama. Snimio sam neke ljude koji su došli a zatim i jako brzo otišli.

Baš mi je žao što ste stekli takav utisak, ali za utehu niste ostali neprimećeni. Pozdrav i da se vidimo uskoro ;)

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Nema :(

Ali, mi smo bili na FG... I otišli...

To je definitivno bila preuranjena, impulsivna i nadasve pogresna odluka.. :-)

Ja sam dosao na piknik sa devojkom, a pre toga smo bili samo na jednom skupu - nedelju dana pre toga u Indjiji. Motor imam tek dva meseca, potpuni sam novajlija i skoro nikoga uzivo nisam poznavao. Nakon sto smo dosli i raskomotili se, prospartali smo jedan krug po lokaciji, snimili ko, gde, sta i kako, i uprkos upitnim i ponekad "bledim" pogledima starosedelaca polako smo se "infiltrirali". Osmeh ovde, pruzena ruka onde, par reci o motoru, jedno picence, i stvari vec krenu svojim pozitivnim tokom. Bilja (moja devojka) je bila u pocetku vrlo slicnog misljenja i raspolozenja kao vi, cak je htela i da idemo sa piknika, ali ne zadugo.. Malo je prosetala, sabrala misli, nadisala se svezeg vazduha zacinjenog sve primetnijim mirisom rostilja, pa je ubrzo navalila na cevape i pivce - problem prevazidjen! :)

U sustini, mnogi od nas se osecaju pomalo sputano i neprijatno u prvom kontaktu sa vecim brojem nepoznatih ljudi, narocito kada su ti ljudi u stvari isti kao i mi, pa do prve komunikacije malo teze dolazi. Ono sto u stvari treba da ti pomogne da sledeci put ipak ostanes sa drustvom je cinjenica da si, bez obzira sto mozda i nije ocigledno, uvek DOBRODOSAO na okupljanje, da si kao clan BJB zajednice POZVAN da se pridruzis, i da nam je svima drago kad konacno uspemo da povezemo jos jedan nick ili ime sa odgovarajucim likom uzivo. :)

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Pazi, ni ja nikog nisam poznavao od drustva, dosao, prilazio grupicama, upoznavao se, uglavnom pricao sa 6-7 ljudi, sa dosta njih se nisam cak ni upoznao, ali zapamtio dosta nick-ova i lica... sledeci put ce sigurno biti opustenije i bolje...

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

A ja se zezam i sa ljudima za koje i ne znam kako se zovu, sve kao opusteno, pa posle provaljujem ko je ko. ;D ;D ;D

A ja se zezam i sa ljudima za koje i ne znam kako se zovu, sve kao opusteno, pa posle provaljujem ko je ko. ;D ;D ;D

A zoveš ih i u šator da prenoće ako nemaju gde  ;D

... pa da se bolje upoznaju...  ;D

... pa da se bolje upoznaju...  ;D

Lafčina je Duh, nema zbora... ;)

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Vidi kako zzz zna...  ;D A mene tu nesto prozivate...  ;D ;D ;D Ja da pomognem drugarima u nevolji, a vi tako...  ;D

• Svrati ponekad, 208 postova

Ja sam imao privilegiju kao neko ko je uzivo sa foruma znao samo jednog clana, dosao na skup i eto upoznao sam dosta forumasa, naravno sve ok ljudi...

I, da, ja sam taj koji je spavao u Duh-ovom satoru, koga sam prvi put tamo upoznao...

Nema druge, sledeci put moras da povedes neke drugarice, da vidis kako ce da navaljuju da budu s vama u satoru  ;D

Salu na stranu, duh je stvarno ispao ljudina

Nema druge, sledeci put moras da povedes neke drugarice, da vidis kako ce da navaljuju da budu s vama u satoru  ;D

Salu na stranu, duh je stvarno ispao ljudina

Nema zbora....Oprostićemo mu čak i onaj nemački šlem za koji ga prozivaju ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja