Jump to content

Moto Zajednica

BJB okupljanje na Fruskoj Gori, skup u 10h na Zmaju.

Recommended Posts

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Lancia je imao realnu bojazan da bi mogli da ostanemo bez mesa za roštilj, što ja tumačim kao manjak poverenja u Kvarišine kotliće. ;D ;D Našao sam telefon od mesare bata u Beškoj i dogovorio se da se čujemo sa njima u Subotu ujutru i da im kažemo koje meso da nam spakuju. Tako ćemo sigurno imati sveže mesište za ručkić. Vidimo se u A Bre, gde ćemo se prebrojati i dozvati ekipu koja dolazi sa severa da vidimo brojno stanje, makar orjentaciono, pa da naručujemo meso.

najzli

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Moze i ABre, mada je mozda bolje da se BG ekipa okupi na nekoj vecoj pumpi gde bismo sipali svi gorivo i direktno odatle krenuli...

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Šta kažete na Zmaj u 10h?

najzli

Slazem se, dogovoreno. Vidimo se u 10.  ;)

Polazak ce morati da bude najkasnije u 10:30, tako da ako neko zakasni neka nas stigne usput.

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Zao mi je sto ne mogu doci da se upoznamo i zezamo ovaj put. Zelim vam bezbednu voznju i dobru zabavu.

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Skenirao sam i neku mapicu. Editovao sam u paintu, pa i nije nesto, ali posluzice.

Jasno se vide naselja Irig i Sr.Kamenica .

Orijentir br. 1. ( Strelica 1.) : mesto inicijalnog okupljanja "Iriski venac" koji je udaljen od Iriga 7km, a od Sr. Kamenice oko 11km.

Strelica 2. : Pravac kretanja prema livadi, ( pasulj, rostilj, kamp). Ako nekog pitate , onda je to pravac od Iriskog venca prema Crvenom cot-u ( ili vidikovca Brankovac, ili Letenci), takozvani "stari partizanski put".

Strelica 3. : Livada se nalazi negde pored zelene linije , ako sam dobro shvatio.

E, sad, ispravite me ako gresim.

jel ovo definitivno mjesto okupljanja jer cu ja da stignem vjerovatno oko 20h u subotu pa da vas ne trazim po mraku :)

ako ima izmjena recite!

ako je mapa precizna ovo skretanje lijevo sa puta (na Iriskom vencu) je koliko vidim iz jednosmjerne trake koa je kontra smjer ako dolazim iz Iriga!?

Je li tako?

Moze nesto preciznije za nas sa "jeftinijim ulaznicama" :)??????????

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ako dolazis iz Iriga na samoj raskrsnici skrenes levo. Razdvajanje na 2 jednosmerne je 10-tak metara posle

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Skenirao sam i neku mapicu. Editovao sam u paintu, pa i nije nesto, ali posluzice.

Jasno se vide naselja Irig i Sr.Kamenica .

Orijentir br. 1. ( Strelica 1.) : mesto inicijalnog okupljanja "Iriski venac" koji je udaljen od Iriga 7km, a od Sr. Kamenice oko 11km.

Strelica 2. : Pravac kretanja prema livadi, ( pasulj, rostilj, kamp). Ako nekog pitate , onda je to pravac od Iriskog venca prema Crvenom cot-u ( ili vidikovca Brankovac, ili Letenci), takozvani "stari partizanski put".

Strelica 3. : Livada se nalazi negde pored zelene linije , ako sam dobro shvatio.

E, sad, ispravite me ako gresim.

jel ovo definitivno mjesto okupljanja jer cu ja da stignem vjerovatno oko 20h u subotu pa da vas ne trazim po mraku :)

ako ima izmjena recite!

ako je mapa precizna ovo skretanje lijevo sa puta (na Iriskom vencu) je koliko vidim iz jednosmjerne trake koa je kontra smjer ako dolazim iz Iriga!?

Je li tako?

Moze nesto preciznije za nas sa "jeftinijim ulaznicama" :)??????????

Evo izmene:

Znaci definitivno treba produziti posle starog partizanskog puta prema Letenci ( obelezeno strelicom br.4) i mesto okupljanja je obelezeno sa "X".

Put iz pravca Iriga je dvosmerni ( jednosmerni je na deonici posle Iriskog venca prema Kamenici, vidi se na mapi kako se razdvaja) , moze se lepo skrenuti. Na raskrsnici ti je desno benzinska pumpa, a levo imas klupe i "kafice" koji vise lice na neke trafike.

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Ok, a kad mislite da se nadjemo na vencu? Jel ostaje ono u 12? mislim da cete vi tamo definitivno biti pre 12, ali nek ostane vremena da se ljudi sakupe. Znaci bilo bi dobro da se krene sa venca u 12, sto znaci za sve ostale, okupljanje na vencu u 11.30.

I da, izbio je jedan problem, koji glasi vako: zabranili su kupanje na dva jezera koja su nam najbliza a istovremeno i najlepsa, no ima jedno jezero koje sam planirao da posetimo u nedelju, a i Dunav nam je 20min od letenke za subotnji kupanjac.

P.S. Moj mobilni je 0646355067 okgod da kasni nek se javi, ja cu se naci sa njim i dovestiga na pravo mesto...

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Ok, a kad mislite da se nadjemo na vencu? Jel ostaje ono u 12? mislim da cete vi tamo definitivno biti pre 12, ali nek ostane vremena da se ljudi sakupe. Znaci bilo bi dobro da se krene sa venca u 12, sto znaci za sve ostale, okupljanje na vencu u 11.30.

I da, izbio je jedan problem, koji glasi vako: zabranili su kupanje na dva jezera koja su nam najbliza a istovremeno i najlepsa, no ima jedno jezero koje sam planirao da posetimo u nedelju, a i Dunav nam je 20min od letenke za subotnji kupanjac.

P.S. Moj mobilni je 0646355067 okgod da kasni nek se javi, ja cu se naci sa njim i dovestiga na pravo mesto...

OK Hvala, dobri ljudi.........

Vidimo se onda u subotu vece.......

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

To sto su zabranili, t.j. sto se ne sme ne znaci da ne moze  ;)

Zna li se zašto je zabranjeno? Možda ima realan/ozbiljan razlog?

• Svrati ponekad, 208 postova

To sto su zabranili, t.j. sto se ne sme ne znaci da ne moze  ;)

Slazem se sa Cehovom konstatacijom, mozda su zabranili zbog recimo ajkula, elektricnih jegulja, cudovista iz loh nesa...  ;D treba znati sta krsimo... A i spoljasnja temparatura mi se nesto ne svidja za kupanje...

• Svrati ponekad, 375 postova

da vam skratim razmisljanja...jedno zbog lokalnih tajkuna koji misle da se sve kupuje,drugo zbog bezbednosti...citaj nije za lose plivace....

• Svrati ponekad, 208 postova

U toku privatizacije ili cega vec, oba su potpala pod privatno vlasnistvo... no ako cuvaru damo malo pivkana...

Sta ako cuvar ne pije pivkana? Ili jos bolje ne pije alkohol?  :o

Ne gine mu vezivanje na prvu vrbu koja visi iznad vode!  ;D 8)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

U toku privatizacije ili cega vec, oba su potpala pod privatno vlasnistvo... no ako cuvaru damo malo pivkana...

Sta ako cuvar ne pije pivkana? Ili jos bolje ne pije alkohol?  :o

Ne gine mu vezivanje na prvu vrbu koja visi iznad vode!  ;D 8)

Onda mu das tanjir pasulja koji Kvarisa smuljao, on se otruje i nema problema  ;D.

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

Trenutno dva motora iz Novog Sada krecu od Miseluka oko 11h. Ko zeli neka se zapljune ili javi na 063/566-814 (moj telefon).

Sto se tice kupanja, Ledinacko jezero koje je ubedljivo najlepse na fruskoj gori (barem bilo do sada) je zatvoreno zbog odrona. Moze se proci pored rampe ali mislim da nije bas totalno bezbedno (sto ne znaci da se ne moze kupati). Nisam siguran koliko ce ljudi biti raspolozeni za kupanje na lepom braon dunavu.

Vidimo se na Vencu

(cekacemo sporace :) )

• Enduraš, 6391 postova
  • Motocikl: CRF300L

Konacno mozemo da potvrdimo da ja i MarkoTLS dolazimo sigurno. Sutra smo u 10h na Zmaju.

P.S. Zamolio bih nekog ako moze da mi nareze AutoRoute verziju na kojoj nismo crna rupa i ponese na okupljanje, posto nisam uspeo da je nadjem nigde.

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Ja krecem iz Zrenjanina kolima oko 10 i 15 i u Novom sadu sam oko 11.Ako treba nekom prevoz do gore ili ako treba nesto da se prenese  neka mi se javi na telefon 064/6126288 Igor

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja