Čorta 172 Napisano April 19, 2011 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki GSF 650 S, 2009, kupljen kod nas, prešao samo 4100 km. Istekla registracija. Uz motor dajem potpuno nove, neotpakovane Givi nosač za kofer, i Givi engine guard. Motor je u besprekornom, fabričkom stanju, bez ijednog oštećenja. U garanciji je do maja 2011. Cena 4700 €. 064-927-9117 Promenio April 19, 2011 član Coksy 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 19, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je 2008 godiste.Verovatno si ga kupio 2009. Inace sve pohvale za oovaj motor imam isti takav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Model je K8, ali u računu i naravno u saobraćajnoj je proizvodnja 2009. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam stvarno u velikom iskusenju! Mozda bolje da CNC uzmem pred zimu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan oces auto, glavu za glavu peugeot 307 2.0 hdi, 2004 g. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, živ bio, imam auto, ovo me muka naterala da se odvojim od mezimca sa 4000 km!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgaAganlija 71 Napisano April 19, 2011 Pharmaceutical Industry, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec vidim Dimca na ovom lepotanu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgaAganlija 71 Napisano April 19, 2011 Pharmaceutical Industry, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je 2008 godiste.Verovatno si ga kupio 2009. Inace sve pohvale za oovaj motor imam isti takav. Ovaj motor je 2009 godiste kao sto je covek i napisao a sklopljen je u fabrici i sisao sa trake 2008 godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije da je tako, deklaracija glasi na 18.maj 2009, a račun iz Eurosumara na 19. maj 2009. Svuda je godina proizvodnje 2009. Eto provereno, a Japanci ga napravili možda početkom godine, kad su i počeli da rade K9! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 19, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @Ada Aganlija Necu coveku da offujem oglas. Ovo je model K8. nije mogao da sidje satrake 2009 jer je u vec u novembru 2008 sa trake sisao model za 2009. E sada druga je stvar kada ga je EuroSumar uvezao iz madjarske i sta pise u papirima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bre nije ni bitno da li je 2008 ili 2009!!! Isti je motor, sve je isto, samo je druga godina, najbitnije je da nema nekih promena na motoru nista vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Zato i služe forumi, da se razreši dilema!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 19, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Razlika postoji ali je minorna. samo je far u pitanju. sve ostalo je isto. Inace vozim ovakav motor i preporucujem ga. malo trosi, brzine su takve ta 6-tom mozete da vozite 40 opusteno a da opet motor povuce lepo. motor je veoma okretan sobzirom na svoju kilazu i pozicija sedenja je idealna. Jedina stvar koja je mene nervirala je bio nesto tvrdji menjac sa 10/40 poolusintetikom ali i to sam resio sipajuci bardhal 15/50. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgaAganlija 71 Napisano April 19, 2011 Pharmaceutical Industry, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Ada Aganlija Necu coveku da offujem oglas. Ovo je model K8. nije mogao da sidje satrake 2009 jer je u vec u novembru 2008 sa trake sisao model za 2009. E sada druga je stvar kada ga je EuroSumar uvezao iz madjarske i sta pise u papirima. Xa xa xa xa xaxaxaxaxa..... tebra ti se malo zbunio ajde procitaj jos jedno desetak puta sta sam napisao pa odgovori..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan tebra ako je sklopljen i izašao sa trake 2008e godine ne može biti 2009. godište. Može biti model za 2009u ili uvezen 2009e pa mu u papirima stoji 2009. godište ali nije rođen 2009. godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Razlika postoji ali je minorna. samo je far u pitanju. sve ostalo je isto. Inace vozim ovakav motor i preporucujem ga. malo trosi, brzine su takve ta 6-tom mozete da vozite 40 opusteno a da opet motor povuce lepo. motor je veoma okretan sobzirom na svoju kilazu i pozicija sedenja je idealna. Jedina stvar koja je mene nervirala je bio nesto tvrdji menjac sa 10/40 poolusintetikom ali i to sam resio sipajuci bardhal 15/50. Pozdrav. Svasta moze da se nauci na ovom forumu. I mani je menjac tvrdji (i ide mi na q... starasno) ali na modelu iz 2000te. Hvala Aresu sto prokomentarisa za ulje. Vlasniku motora izvinjenje za off ali makar da vratimo oglas na pocetak strane. Motor je ko' lutka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sto nosis yamahin privezak na kljucevima? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Iako oglas nije moj zamolio bih admine da obrisu sve postove nevezane za prodaju motora.Oko cega se vi raspravljate... Hvala 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pa pametne stvari cisto da se zna tacna godina proizvodnje nije mala stvar 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Privezak je od Fazera, kao što je tvoj, samo je moj bio sive boje!! Uspomena.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki više nije na prodaju... Može tema LOCK ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...