Blue Rider 9 210 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam nov šator ali neču više da se uvlačim u te niske za mene šatore (bole me kolena ne od motora nego od barke)pa rado prodajem nekome ko ima volje za to i potrebu za njim. Šator je nov rasklopljen prvi put kod mene i uslikan . Cena 120 evra. http://www.summitcam...coexbr3te1.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenete nedje onda če vam falit pa če te biti što nemate dje spavat posle pive ili svoju dragu da privedete to vam ja pozzzz 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2087 Napisano April 20, 2011 Drug član, 972 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo satorce. Inace, i ja imam Coleman sator i prezadovoljan sam sa njim, razni McKinley i ostale slicne marke nisu mu ni prici... Srecno sa prodajom, ko ga uzme nece se prevariti, cena jeste malo jaca u startu, ali si kasnije oslobodjen briga i nervoze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenete nedje onda če vam falit pa če te biti što nemate dje spavat posle pive ili svoju dragu da privedete to vam ja pozzzz Nemojte tražit bolji i čekat budi i nema dileme da napravimo da nepričam puno, kiša če padat a ti što nemaš a ja ti opet treba si na vrijeme i 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi neko i uzeo a nisam stavio telefon za dogovore evo mob 064 23 94 001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 461 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan xe xe pa i ja bih tesko usao u taj sator a kamoli još neko Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je šator plačen u Švedskoj 250 evra a u Americi ga prodaju za 235 dolara znizit ću cenu na 100 evra nije naš standard toliki a ja da imam za i zovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 212 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan mnogo dobar oglas, jedan od najboljih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan otišao jednom našem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...