sashac 8204 Napisano April 18, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne decko se zakucao u kamion koji je stajao na semaforu, u zarkovu(trgovacka ulica).Brzo je vozio,nije uspeo i bam.Hitna pomoc brzo je stigla,nadam se da je momak dobro,jer su ga odneli na nosilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto u C.hroniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 18, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa sto ovo objavi u crnoj hronici? prebacite temu. nije joj ovde mesto. kolegi zelim brzo oporavljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Prebacuj to iz crne hronike, nadam se da ce biti ok . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dečko je spakovao neki maxi scooter pod kamion i to baš domaćinski. Ja sam u prolazu video momka u moto jakni sa kacigom kako stoji tu pored, mislio sam da je on vozač. Iskreno, začudio sam se da je ostao nepovredjen, a motor onako razbijen. Nadam se da ce biti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Trgovačka u Žarkovu - Meka za točkiranje... Živ bio skuteraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan zna li se na kraju sta se desilo sa covekom. cujem da nije bio skuter nego motor, a skuter je bio parkiran pored pa su neki pomislili da je on bio u udesu... te sto tockiraju u trgovackoj treba gadjati akumulatorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano April 29, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan . . . te sto tockiraju u trgovackoj treba gadjati akumulatorom! Jes' pa da se kiselina prolije po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...