garcia_kg 0 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevac Moto servis Šone Sport, http://www.divlji-racing.rs/ ul. Bistrička 1, tel 063 610 007, 034/ 398 391 Moto servis Spartak-ovlašćeni serviser Benelli i Keeway skutera , ul Bregalnička 50 34000 Kragujevac tel 034/349 299, 061 197 23 57 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-panta- 0 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Sabac servis KEEWAY-BENELLI Prote Smiljanica 68 015/311-675 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Xtreme - www.xtreme.co.yu - Alpinestars Da li postoji novi sajt posto ovaj nije u funkciji??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Xtreme - www.xtreme.co.yu - Alpinestars Da li postoji novi sajt posto ovaj nije u funkciji??? www.xtreme.co.rs pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ''Kosač'' Smederevo prodaja i servis,rezervni delovi STIHL,VIKING,LABIN-PROGRES-LOMBARDINI, HAKO, YAMAHA, KEEWAY, MASSTEHNIC MOTORI, KMH-LEOPARD... 16. Oktobra 29 11300 SMEDEREVO Republika Srbija Tel: 026/231-534 026/ 619-377 E-mail: kontakt@kosac-sd.co.rs Kontakt osoba: Saša Banović-Belić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da prepravi sajtove firmi jer su skoro sve na YU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ''Kosač'' Smederevo prodaja i servis,rezervni delovi STIHL,VIKING,LABIN-PROGRES-LOMBARDINI, HAKO, YAMAHA, KEEWAY, MASSTEHNIC MOTORI, KMH-LEOPARD... 16. Oktobra 29 11300 SMEDEREVO Republika Srbija Tel: 026/231-534 026/ 619-377 E-mail: kontakt@kosac-sd.co.rs Kontakt osoba: Saša Banović-Belić izgoreo kosac do temelja, unutra bilo 20-ak motora a taman sam mislio da odradim jedan servis kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa "Markos" Suzuki,na Dorcolu,niko ne spominje,ni adresu ni kontakt fon???Postoji...ja bio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maramonte 2 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve prodavnice sa ovog spiska prodaju uglavnom dodatnu opremu ili neke potrosne delove. Postoji li u BG-u neka prodavnica sa pre svega mehanickim delovima za motore, npr. meni treba hladnjak i far za Hondu cb 500 S Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Sve prodavnice sa ovog spiska prodaju uglavnom dodatnu opremu ili neke potrosne delove. Postoji li u BG-u neka prodavnica sa pre svega mehanickim delovima za motore, npr. meni treba hladnjak i far za Hondu cb 500 S Hvala Zdravo, Mislim da je teško naći prodavnicu ili radnju samo sa mehaničkim delovima za motorcikle, ono što može da se nađe u Srbiji u ovom trenutku su ljudi koji mogu da nabave od preko nov deo kao i da poruče. Ovo iziskuje dosta vremena, lično sam sarađivao sa jednim Holandskim magacinom delova za Evropu i mogu vam reći da su delovi izvanredni i originalni MADE IN JAPAN. Vreme za koje je deo stigao je bilo poooodugo jer za neke sam čekao da stignu direktno iz Japana jer nisu imali na lageru. Porudžbine isključivo radim za naš servis a bilo bi ekstra kada bi imali takav jedan magacin u okolini bar Mađarska, Hrvatska, Makedonija ili slično. Motorcikala je sve više u Srbiji pa se nadam da će i biti pozitivnih reakcija po tom pitanju. Da i da skrenem pažnju, ukoliko deo koji bi ste poručili košta 100 € računajte da će država dodati još toliko za carinu, e tu leži naš problem. Sve najbolje, Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maramonte 2 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Pribojavao sam se ovakvog odgovora. Postoji jos jedan nacin da se dodje do nekog dela za motor a to je da vam neko napravi kopiju vaseg neispravnog dela. Tako je meni npr. covek iz Indjije napravio hladnjak za Hondu za 100 eur za 2 dana a originalni kosta 700 eur jos bi cekao na njega par meseci. Dobre zanatlije bi mozda mogle da iskoriste to sto kod nas nema dobro opremljenih prodavnica delova za motore i da pocnu da se bave kopiranjem istih Jos kad bi sad neko okacio spisak radionica koje proizvode delove za motore... Nesto nalik ovome: 1. Proizvodnja hladnjaka za motore u Indjiji.........022/553-287 2. Pravljenje farova i vizira............................Ivan kod Dusanovackog mosta 3..... 4... Ko zna dalje nek se nadoveze, ne bi bilo lose da postoji objedinjeni spisak ovakvih zanatskih radnji kao sto postoji spisak prodavnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Maramonte...ideja vredna paznje i postovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Jun 14, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Pribojavao sam se ovakvog odgovora. Postoji jos jedan nacin da se dodje do nekog dela za motor a to je da vam neko napravi kopiju vaseg neispravnog dela. Tako je meni npr. covek iz Indjije napravio hladnjak za Hondu za 100 eur za 2 dana a originalni kosta 700 eur jos bi cekao na njega par meseci. Dobre zanatlije bi mozda mogle da iskoriste to sto kod nas nema dobro opremljenih prodavnica delova za motore i da pocnu da se bave kopiranjem istih Jos kad bi sad neko okacio spisak radionica koje proizvode delove za motore... Nesto nalik ovome: 1. Proizvodnja hladnjaka za motore u Indjiji.........022/553-287 2. Pravljenje farova i vizira............................Ivan kod Dusanovackog mosta 3..... 4... Ko zna dalje nek se nadoveze, ne bi bilo lose da postoji objedinjeni spisak ovakvih zanatskih radnji kao sto postoji spisak prodavnica. Pohvalno čovek. Ali da se napravi nova tema jer ovu temu sam zamislio da bude spisak REGISTROVANIH prodavnica koje daju fiskalne račune i imaju robu na zalihama. Trebalo bi napraviti spisak zanatlija koji mogu da urade nešto kao što su roll barovi, nosači za kofere, viziri za motore, presvlačenje sedišta... i sl. Ali opet napraviti razliku između onih registrovanih i onih koji rade na crno. Delove za Hondu bi trebalo da ima uvoznik za taj brend. Ako ih nema sigurno postoji neki razlog. Najčešće je to nedovoljna potražnja u odnosu na procenjene troškove nabavke i troškove čučanja uloženih para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Pribojavao sam se ovakvog odgovora. Postoji jos jedan nacin da se dodje do nekog dela za motor a to je da vam neko napravi kopiju vaseg neispravnog dela. Tako je meni npr. covek iz Indjije napravio hladnjak za Hondu za 100 eur za 2 dana a originalni kosta 700 eur jos bi cekao na njega par meseci. Dobre zanatlije bi mozda mogle da iskoriste to sto kod nas nema dobro opremljenih prodavnica delova za motore i da pocnu da se bave kopiranjem istih Jos kad bi sad neko okacio spisak radionica koje proizvode delove za motore... Nesto nalik ovome: 1. Proizvodnja hladnjaka za motore u Indjiji.........022/553-287 2. Pravljenje farova i vizira............................Ivan kod Dusanovackog mosta 3..... 4... Ko zna dalje nek se nadoveze, ne bi bilo lose da postoji objedinjeni spisak ovakvih zanatskih radnji kao sto postoji spisak prodavnica. Pohvalno čovek. Ali da se napravi nova tema jer ovu temu sam zamislio da bude spisak REGISTROVANIH prodavnica koje daju fiskalne račune i imaju robu na zalihama. Trebalo bi napraviti spisak zanatlija koji mogu da urade nešto kao što su roll barovi, nosači za kofere, viziri za motore, presvlačenje sedišta... i sl. Ali opet napraviti razliku između onih registrovanih i onih koji rade na crno. Delove za Hondu bi trebalo da ima uvoznik za taj brend. Ako ih nema sigurno postoji neki razlog. Najčešće je to nedovoljna potražnja u odnosu na procenjene troškove nabavke i troškove čučanja uloženih para. Dobra ideja - tema otvorena http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56427.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano April 27, 2011 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Auto Scorpion Prodaju auto delove ali imaju Motul program za motore... 300w kosta 1700 din/l a sprej za lanac 1250 din Road plus Da li su zalihe stare ne znam ali je jeftiniji od mnogih sigurno Bezanijska kosa N. Gvozdenovica 31 kod okretnice 75 i 74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RideHard 8 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96. Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja upisem posto znam da ima i dosta motorista iz BiH koji prate ovaj forum ODISEJ d.o.o. Moto Shop Vikaljska 5 75000 Tuzla tel. 035 227 584 mob. 062 076 103 www.moto-shop.ba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novi bajker 6 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi potrebna mi je pomoc. Treba mi adresa neke prodavnice moto opreme, konkretno rukavice muske, u Nisu. Ako neko zna bila bih veoma zahvalna na informaciji. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkks 2 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem, Yamaha Barel Vojvode Gojka 62, Nis 063/402-545 Imaju svasta, a korektni sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krx77 0 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: CBR 1000 f (1987) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde.Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem, Yamaha Barel Vojvode Gojka 62, Nis 063/402-545 Imaju svasta, a korektni sa cenama Od skora imaju radnju i u Beogradu: Firma Yamaha Barel d.o.o. iz Niša otvorila je novi moto shop u Beogradu, odnosno u Sava Centru, lokal broj 17. Posle dužeg vremena u ponudi na srpskom sržištu se nalaze i Shark kacige i to sa promo cenama od 12.900 rsd za najnovije full face, modele. Iz ponude se mogu izdvojiti i LS2 kacige renomirane španske kuće Tech design Team sa cenama za open face od 4.900 rsd i full face od 7.000 rsd, LS2 jakne i pantalone po ceni od 10.900 rsd, IXS jakne od 7.900 rsd i rukavice sa cenom od 2.200 rsd, Puma i IXS čizme od 8.900 rsd, pojasevi kišna odela, YAMALUBE ulja i sprejevi itd. Radno vreme moto shop-a je od 11 do 19h radnim danima i od 11 do 15h subotom. Više informacija možete dobiti putem telefona 063/402-545. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan "MotoGhost", Beograd Cara Nikolaja II 37, Vračar 011/3836-906 www.moto-oprema.net Potrošni matrijal - sve živo; oprema: Dainese, kacige Arai, Shoei i drugo. Cene iste ili čak niže nego kod drugih i uz to besplatna ugradnja tj. zamena delova kupljenih kod njih. Po tome su hit! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Mala izmena za Kompp Co Batajnica, Dalmatinskih brigada 20 tel. 011 848 65 90 www.kompp.co.rs / www.bardahl.rs Kacige Airoh i Zeus, moto oprema Bering, Storm (jakne, pantalone, rukavice ...) ulje Bardahl, lanci EK i RK, diskovi i plocice New Fren/NHC, lančanici PBR, delovi za skutere RMS, SGR, kineske skutere, gume Michelin ... Prodavnica u Tošinom bunaru je Biker house (fala Mile, nema na čemu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pregorela mi je sijalica (kratko svetlo) na Hondi CBR 1000 f iz 1987. Okrenuo sam brojeve telefona bar desetak prodavnica u Beogradu koje se reklamiraju kao prodavnice delova i moto opreme i niko ne drži sijalice. U dve su mi tražili neke parametre kao da sam elektro inžinjer pa da vide da li imaju na stanju ili mogu li da nabave... Ovaj motor imam od ove godine i ne mogu da verujem da je tako teško doći do sijalice... Ako neko zna šta ja njima treba da kažem kad pitam da li imaju sijalicu ili prosto gde se sijalica za ovu namenu i ovaj model može kupiti neka mi javi ovde.Pozdrav i hvala. Bilo bi lepo kad bi bar znao koji je tip, npr H7, H11, H4 itd pa bi se lakse snašao i ti i prodavci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 10, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je pregorela na CBR-u, radi mi samo dugo... A sijalica nije standardna H4, vec pise samo 55w. Citao sam da moze da se ubudzi H4 ali da se savije neki jezicak ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...